VAR SKA JAG BÖRJA?

23 oktober - 2008 | 4 kommentarer

Tänker jag nu när jag ska börja skriva dagens inlägg…jag börjar med det roligaste! På förmiddagen idag skulle Mathias och jag på ett möte, just utanför porten kom det fram två killar och bad om en autograf. Så klart jag tog för givet att det var min de ville ha…men tji fick jag! det var Mathias autograf de ville ha! Hans förflutna som en av ekonomerna i Lyxfällan förföljer honom! 😉 Och som grädden på moset fick han just alla programledares önskan, Kristallen för samma program…..Hrrrmmm, Mathias! Du ska ordna detta till dina klienter och inte till dig själv! …..:)

Trevligt möte!

Därefter kastade jag mig in i julhandeln!

-Har ni julskinka? (jag)

-Nej, men denna underbara skinka med rosmarin insprängt…… (stolt dam i köttdisken)

Jaha, tänker jag, den är mest lik julskinka faktiskt så därför köper jag den i tjocka skivor….sedan tänker jag direkt; Men, tänk om mina små julpajer blir extra goda bara för att det är just denna speciella skinka med rosmarin  i??!!…

Vidare mot blommorna! Och här blir jag glad! Överraskad! Fina hjärtan i mossa har inkommit och min låda med julstjärnor är i mixade färger! Hurra!

Underbara Mona blir så glad när jag blir glad….hon hade just varit förtvivlad för att inte alla mina julstjärnor var röda! Så det kan vara…..

Mona och jag!

img_4581.JPG

Hem med blommorna! Och lite knäppt blir det ju med alla julblommorna när rosorna blommar utanför köksdörren och temperaturen är som värsta vårvärmen….

img_4582.JPG

img_4587.JPG

Sedan införskaffar jag lite vackert julpynt! Kvällen är räddad…….;)

Men  dagens kontrast måste ändå vara buketten jag plockade i morse!?

Med lupiner och rosenskära….

img_4579.JPG

Och så har jag tvingat Thommy att laga maten… Han har handlat också…massa gott, kalv, kantareller med mera, med mera….Men, säger han…vi har ju inget vin….

img_4588.JPG

Och det är väl det som är problemet..han vill inte laga mat en vardag utan vill att livet hela tiden ska vara en fest och nu skriker han från köket att jag måste komma och göra såsen…..!;)


Hej Lena! Ha, nix ingen rödbetssallad....och tack det blev gott om än lite väl mycket disk! /Monika

monika | 2008-10-24 07:01:19

Hej Monika! Du har väl kollat så det inte slank med någon rödbetssallad i Thommys matkasse? Skratt!! Javisst ja,han hade ju inget ica-kort. Hos oss är det någon som köper skagenröra.Hm hm.. Hur som helst,hoppas ni hade en bra familjemiddag ikväll med eller utan vin./Lena

Lena A | 2008-10-23 21:52:56

Ha,ha! Vad tror du? ;) Och tack för fina ord om barnen.... /Monika

monika | 2008-10-23 20:49:29

Vilken pudding!!! Såg Barnvagnen i helgen med Thommy Berggren!! Inte undra på att du fått så fina barn! Det bästa av båda!! Fixade han ngt vin?

cath | 2008-10-23 20:09:37

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *