KRISPIGT, GULLIGT, LÄSKIGT OCH GOTT!

29 oktober - 2008 | 10 kommentarer

Krispiga pumpanystan som ska få läckra och överraskande tillbehör när de ”görs på riktigt”!

img_4622.JPG

Mina gulliga flickor hjälper mig med Tryffelspindlarna…sötnosar! Och det visar sig vara en perfekt grej för baksugna flickor att göra!

img_4623.JPG

Största bekymret är nog bara,,,,-Har inte spindlar åtta ben?

img_4624.JPG

Missa inte ”Efter 10” på Fredag!


Hej alla! Marrimoster, du kan se det i datorn... Susanne B,Har just lagt ut recepten på pumpanystan och en ljuvlig sallad, och lite lustigt är det med Sverige och halloween, det har varit väldigt stort i några år men i år var det lite undanskymt i butikerna, julen är redan här! Tack för beröm och kul att du följer mig! Cat, phu, hattar låter riktigt bökigt men roligt också! Cath,jaadu, det blir ju inte bara jag i programmet och tiden är knapp....men hoppas att du gillar det! Birgitta!Åh, Tack! Nu vet jag bara inte vilka kläder du menar? Vilken bild? /Monika

monika | 2008-10-31 09:08:16

Hej Monika. Läser med stort intresse Din blogg och Dina recept. Dessutom är ytterligare en höjdpunkt Dina vackra kläder! Nu undrar jag så var Du köpt Dina kläder på "Halloween-bilden", dvs grön kofta och linne eller topp under. Fantastiskt vackert!

Birgitta | 2008-10-30 18:03:09

Gud är god! :) Jag är ledig i morgon och kan titta på Dig & Malou! Ser fram emot det, men först en kväll med familjen. Många tända ljus i mörkret! Ha en skön helg!

cath | 2008-10-30 17:15:12

Hej Monika! Kommer du att dela med dig av receptet för pumpanystanen?? Vad är det för tillbehör till? Det är intressant att se hur Sverige har tagit till sig Halloween. När jag flyttade från Sverige 1991, så var Halloween något man såg i Amerikanska filmer. Iallafall är din blogg helmysig! Läster den nästan varje dag. Härliga foton och mycket inspiration. Tack!

Susanna B. | 2008-10-30 15:00:47

haha ja ibland är det ingen ordning på assistenterna, jag känner igen det där. Mina kuliganer tröttnade på att sätta dit rosetter på mina cashewsköldpaddskakor, det är väl självklart att alla sköldpaddor skall ha rosett?! Jag vågade inte ens nämna att mamma funderade på att sätta hattar på halva gänget. marrimoster-Det brukar finnas snuttar av programmet inne på TV4, som du kan se på¨datorn.

Cat | 2008-10-30 09:49:28

någon enstaka gång har jag sett efter 10 och tycker det är bra. men när man jobbar är det inte lätt....... går det i repris ??????

marrimoster | 2008-10-30 07:51:18

Ha, ha Cath! Då förstår du hur vi hade det!! Och ögon ja, vi började med det, men sedan tröttnade mina assistenter så då fick det bli utan!;) /Monika

monika | 2008-10-30 07:47:56

Åh, Tack Maggan! Vad glad jag blir! /Monika

monika | 2008-10-30 07:45:42

Hihi japp de har 8 ben och mina ungar blir galna nu om det inte är rätt ben på rätt djur, myror har 6 ben, spindlar 8 ben, mycket viktigt (De reagerade direkt idag på Martha S när de först satte dit 6 ben och inte 8 på spindeln) Vad fina de blev!! Silverkulor som även finns med rött "skal" är perfekt som ögon, de blir direkt mer levande.

Cat | 2008-10-29 20:47:51

Jag har följt din blogg en tid ,ja varje morgon måste jag se vad som har hänt dig och din familj,gillar dig därför att du är så rak och så vacker ,både på utsidan och insidanoch för att du är en sån "hjärtemänniska" (eller hur jag ska uttrycka mig)Och inte minst för alla härliga recept som du delar med dig av/Maggan

Maggan | 2008-10-29 20:44:33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *