HAPPY HALLOWEEN!

31 oktober - 2008 | 5 kommentarer

Det här måste väl vara de sötaste häxorna och spökena i stan?

img_4635.JPG

Beata, Julia och Rakel….ska ut på ”trick or treat”!

Och jag…gick ut igår med Bond, ……

img_4633.JPG
Men nu blir det kalkon!


Hej Heléne! Så bra att allt blev gott! Och kul att din pojke gjorde spindlarna...de var just till barnen! Ha en skön söndag! /Monika

monika | 2008-11-02 09:00:05

Hej Monika! Jag var ledig i fredags så jag såg dig självklart på TV. Nu har vi provat några av dina Halloween recept. Min pojke har gjort spindlar och vi har provat lite av det andra också.Gott, gott! Ha en fortsatt trevlig helg!

Heléne | 2008-11-01 19:36:43

Hej millan! Ha, ha! Spöket är snällt...det lovar jag! Och Tack för komplimanger:)! Hej Sandstrom! Kul att du tittade in och Spanien låter skönt.... /Monika

monika | 2008-11-01 10:10:22

Hej på er Bor i spanien men läser lite svenska tidningar på nätet ibland och du verkar poppis på senare tid, tror vi träffats på någon fest i min hemstad Göteborg i tidernas begynnelse (typ 80-tal). Tror dessutom jag är lite släkt med din gubbe, Majken (Thommy's moster) var min mormor. Anyway, hoppas ni har det bra och happy hallowen Saludos Sandstrom

Sandstrom | 2008-10-31 21:45:32

Hej Monika! Ja, söta häxor men spöket(!) denna dam skulle jag inte vilja möta i detta mörker som kommer tidigare o tidigare på eftermiddán! Du, Monika du såg jätteläcker i den där svarta klänningen :-) Hur var filmen om man får fråga!? Du var super i svenska dagbladet idag, så klok du e´, jag håller med dig varenda ord hur det är ute på krogen!stelt ocj kallt... Tur man e´ så hemmakär nuförtiden...! Mer skratt och go!!Yes! Men min svärfar är ju från Göteborg ;-) Trevlig Hallowen! kramar/Millan :-)

millan | 2008-10-31 20:08:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *