SUGEN PÅ JULPYSSEL?

3 november - 2008 | 11 kommentarer

Kanske inte idag men 6 December? Och en heldag i Jönköping?! Där kommer jag att hålla en kurs i julinspiration tillsammans med Jönköpings härligaste florist och Jönköpings allra bästa mästare i choklad och marsipantillverkning!

Dagen blir fylld av läckerheter, inläggningar, sylter, marmelader, praliner, blomsterarrangemang,,, många idéer till den perfekta julklappen eller till den egna jultrivseln!

julworkshop-annons-jp-kopiera.jpg

För anmälan, kontakta Susanne Jahrl; susanne.jahrl@tele2.se eller via hemsidan; www.konditorinapoleon.se

Men först ska jag både till Åland, (imorgon!) och Allt för hälsan samt Det Goda Köket, (9 nov)…..och med mig i bagaget fick jag dessa underbara ord på mailen;

Hej Monika !

Jag vill bara skriva och uttrycka min spontana glädje över dina jättevackra
och inspirerande bokserie om vår, sommar höst och vinter och även tidigare
böcker du har skrivit…

Blir så GLAD och även inspirerad av alla vackra bilder i böckerna.
Är oerhört matintresserad och bara ÄLSKAR nya spännande recept som jag bjuder
släkt och vänner på.

Hoppas du fortsätter inspirera med dina underbara kokböcker många år
framöver…

Varm Matkram
Janet Månsson

TACK snälla du Janet, Du anar inte vad glad jag blir!:)


Hej Alla! Vad ni är fina som kommunicerar här utan mig:)! Det är ju en del av det hela! Elin Maria, ingen fara, bytet ska jag klara...det står på biljetten och jag är en van SJ resenär! Och om jag förstår saken rätt vann du just en tågbiljett!? Åsa! I am on my way...men inte förrän i februari vad jag vet hittills...men här ringer det faktiskt hela tiden om nya spännande saker!:) Susanne! Jag börjar förstå nu att Du har något speciellt där i Jönköping! Träffade en tjej igår som berömde dig otroligt mycket! Kul! Och vi ses ju snart... Heléne! Vi har väl inte sytt ihop allt till hundra med Ystad ännu...men det blir nog av..jag är ju inte så "knusslig"...;) /Monika

monika | 2008-11-04 19:12:16

Ja, jag kommer!!!!!!! till Ystad. Är du bokad? K Heléne

Heléne | 2008-11-04 17:10:43

Hej Elin! Tack så jättemycket för de vackra orden om Konditori napoleon. Det kändes underbart att höra! YOU MADE MY DAY!! Kan du inte komma på Julworkshopen? Jag har en extra tågbiljett från Stockholm den dagen, som du kan få....hem kostar inte många kronor. Tag dig en lyxdag i vackra Jönköping! Hälsningar Susanne

Susanne | 2008-11-04 10:09:45

Snälla, kom till Skåne snart och inspirera oss! Här finns gott om närproducerad mat att glädjas åt - kommer du blir det pricken över i:et. /Åsa

Åsa | 2008-11-04 09:43:28

HEJ & GRATTIS TILL ER ALLA INBLANDADE ! JAG ÄR SÅ GLAD, ATT NÅGON ÄNTLIGEN NÄMNER NAPOLEON I JÖNKÖPING. JAG VAR DÄR I SOMRAS MED MIN BROR PÅ VÄG HEM TILL STOCKHOLM. VÄL VÄRT EN EXTRA TUR FÖRBI JÖNKÖPING, VILL JAG LOVA. DET BORDE BLI EN TOPPENDAG ! MED ERA FÖRUTSÄTTNINGAR BLIR ALLT SÅ FINT, KÄNNER JAG. TÄNKER PÅ BLOMSTER, LITE SMÅTT OCH GOTT, JULKÄNSLA OCH ALL KREATIVITET. JAG GRATULERAR ER TILL ER SKAPARDAG & SER REDAN NU FRAM EMOT RAPPORT DÄRIFRÅN. KOM IHÅG BARA, MONIKA, TÅGBYTE I NÄSSJÖ. LYCKA TILL & FRAMGÅNG ÖNSKAS ER !! ELIN MARIA

ELIN MARIA SUNDBERG | 2008-11-03 22:07:20

Hej Heléne! 'Ha, ha! Fick faktiskt en förfrågan idag, Ystad, en Res- och matmässa 28 Februari! Kommer du då?;) /monika

monika | 2008-11-03 21:37:44

Hej MoniKa! När kommer du till Skåne???? K Heléne

Heléne | 2008-11-03 21:23:08

Hej Charlotte T och Monica S! Så synd då att ni inte kan komma...men det blir fler gånger ska ni se! /Monika

monika | 2008-11-03 20:34:44

Lite ocentralt från mitt håll, men det låter ju trevligt. Hoppas du får en fin tur till Åland så länge och att det inte blåser för mycket ;-)

MonicaS | 2008-11-03 20:06:43

Hej Monika och Susanne! Jag hade så jättegärna kommit på julpysseldagen,men ska till Stockholm över den helgen.Vilket ska bli trevligt också men önskar att jag kunde varit på två ställen just den helgen! Det blir säkert kanon i Jönköping!Varma hälsningar Charlotte

Charlotte T. | 2008-11-03 19:39:26

Det blev ju kanon, Monika! Känn er varmt välkomna, alla som känner för en super-pysseldag!!! Hälsningar Susanne

Susanne | 2008-11-03 10:55:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *