NYA KOMPISAR OCH NYA TANKAR!

7 november - 2008 | 0 kommentarer

Det är ju faktiskt rätt fantastiskt när man kommer ut på så många olika sorters uppdrag som jag gör, man träffar så otroligt mycket människor! Olika typer och sorter! Ibland ”klickar det rejält”, ibland kanske det blir mer tveksam…men idag klickade det vill jag lova!

Cecilia är en människa som jag är alldeles säker på att jag kommer att träffa igen!

img_4667.JPG

Vad ska jag säga? Rutinerad, effektiv, känslig för vibbar, otroligt trevlig, glad, säljande, omhändertagande, helt rätt fokus hela dagen! (Hon talar med samma självklara ton till ”grönsakskillarna” när jordärtskockorna är slut för kunderna för vi har lagat så god soppa att alla vill köpa som till mig när hon förklarar att ” imorgon är jag inte här men tjejen som kommer då är lika bra!)

Vi ses igen Cecilia:-) Och tack så jättemycket för idag,,,vad säger man? You made my day!

Och dagen började ju här;

img_4666.JPG

Jag blev lite stressad ska jag erkänna…jisses, stå här inne och tala med alla, vara tillgänglig för alla, och laga mat till alla, dela ut smakprov till alla…

Och det som jag befarade hände faktiskt! (Cecilia hade varnat mig…..men jag tänkte i mitt stilla sinne …nej, det kan inte vara möjligt!)

En människa tyckte att soppan var sååååå god, -Vilken påse är det? undrade han!

Jag;  -Påse? Jag står ju här, inte öppnar jag väl en påse utan lagar en soppa till dig!

Han; – Jaha, har du gjort detta från början? Alltså skalat och så?

Jag; -Jaaa, det har jag, jag är ju här för att jag är jag!

Han; – Och vem är du?

Jaa, Herre Gud vem är jag? ….

Här är jag!:)

img_4669.JPG

Och Cecilia och jag serverade idag över tusen smakportioner av ”Gyllene lax med risotto och jordärtskockssoppa” till så många  människor som mitt uppe i sin stora fredagshandling blev otroligt glada över att de just fick träffa mig!:-)  Och imorgon är det dags igen………….! Välkomna! Och imorgon lägger jag ut recepten, perfekta för Fars dag!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *