TUSEN, TUSEN TACK!

12 november - 2008 | 2 kommentarer

Till er allihop som engagerat sig så, underbart! Vi ska ha fler tävlingar, det här var ju hur kul som helst!

Nu ska grabben och jag ”prata ihop oss” och sedan återkommer jag vem den glada vinnaren är! Men först ska jag ut i julhandeln för femtioelfte gången i år,,,, stort julreportage ska göras här imorgon med saffransglögg, sillar, sillsallad, snittar på julskinka, lax med senapsgrädde, lutfisksufflé, senapsburgare, rödkålsallad, lammpaté med honungslingon,  saffranstryffel, lakritstryff, mintkyssar och snickers!

Och medan Ni gnuggade geniknölarna efter goda recept igår hängde jag upp ljusslingor och julpynt i trädgården! Min favorit blev nog den här glasängeln från Ikea!

img_4693.JPG


Hej Lena Pe! Jooo, risken finns! Samtidigt så är det ju undebart att så många tidningar vill ha just min jul!:) Och det är ju himlans kul att julpyssla... /Monika

monika | 2008-11-12 15:53:46

Men Monika, hinner du inte tröttna på all julmat när du "håller på" så där?! Nog för att det mesta av det du räknade upp nu lät spännande och gott men att handla, laga och fixa till jul x flera låter lite mycket... Fast det är ju inte "på riktigt" förstås... Mina ljuslingor åker upp i helgen, kan inte vänta längre nu, det är för mörkt och svart ute! /Lena

Lena Pe | 2008-11-12 12:22:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *