VINNAREN ÄR….

12 november - 2008 | 4 kommentarer

CATH!

I hård kamp med Berith!

Och här följer min motivering;

”Ärlig matlagning skapad helt utifrån den egna lusten och smaken med enkelheten som ledstjärna!”

Matlagningsgrabbens motivering;

”Den slutgiltiga segraren för mig är den förtjusande Cath. Är personligen förtjust i både oregano och vitlök och tyckte att det i kombination lät spännande. En orsak också till att hon står som slutsegrare är enkelheten i hennes recept vilket var något av ett önskemål från min sida när detta drog igång. Så skicka din förträffligt trevliga bok till Cath som tack för hjälpen! ”

Ett starkt hedersomnämnande till ALLA ni andra som engagerat sig så, kanske särskilt Ingela som sitter ända borta i Italien och ger oss tips!

Och så några ord till alla middagsbjudare från mig på vägen;

Maten behöver inte vara komplicerad men full av kärlek och omsorg! En enkel rätt med väl valda råvaror är gott nog, en ostbit som mellanrätt och en god chokladbit till kaffet kan räcka fint. Se till att era gäster får umgås med er för det är ju faktiskt därför de har kommit!

En middagsbjudning är ju något härligt att ställa till med. Umgänge med goda vänner är dessutom något man lever länge på och därför bör odla väl så att vänskapen gror! Se förväntan och  planeringen som en trevlig sysselsättning och planera! Tänk efter!

Har ni en god vardagsrätt, ta den då men byt kanske ut vardagspastan mot en festligare pastasort,,, Är det kyckling? Satsa då på en god kyckling, ekologisk eller åtminstone majskyckling. Lägg några kronor extra på en riktigt god ost om ost ska ätas, piffa upp salladen med granatäppelkärnor, pinjenötter eller annat och så vidare..Med dessa tankar kommer era gäster att känna er omsorg och då garanterat att trivas! Det lovar jag! Lycka till:)


Hej Ann! Härlig blogg! och mumsa på! Kram Monika

monika | 2008-11-15 11:17:44

Monika! Tack för idag, nu ser jag många mumsiga rätter på din blogg som jag blir sugen på till helgen! Glöm nu inte att titta in på min blogg: sminkhemligheter.blogg.se. Där ligger nu vackra bilder på dig och mig!!! Kram från din personlig sminkös Ann

Ann Wiklund | 2008-11-13 16:53:29

Grattis Cath! /Monika

monika | 2008-11-12 19:52:44

TACK! Vad kul att Ni gillade mitt recept!! :) :) Lycka till med helgens bjudning!

cath | 2008-11-12 17:36:59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *