MYCKET MOTSTÅND…MEN OJ SÅ MYCKET GLÄDJE!

13 november - 2008 | 7 kommentarer

Jisses vilken lång och krånglig plåtning det blev, det gick inte alls som ”det brukar”! Och det var väl typiskt när Linda var här och skulle ”se hur jag har det när jag jobbar”! Men trots dilemmor så var det faktiskt otroligt trevlig stämning…bättre än den brukar!:)

Ann kom och gjorde mig fin…och sedan måste vi ta kort på varandra tiill våra bloggar…inte klokt:)

img_4699.JPG

Och Linda kom ända från Karlskoga! Här är vi!

img_4702.JPG

Och ja,,,, Wolfgang var sen som vanligt ;)….men idag hade han skäl! Skulle hämta eucalyptus åt mig som jag glömde igår när jag köpte amaryllis…. men, vi kom igång till slut…hrmmm,,hur blev det här då?

img_4703.JPG

Men var det gott?

img_4706.JPG

Jaa, det var det! Jag rekommenderar varmt min ”Sufflépudding” på Lutfisk i år!:) Riktigt,riktigt god!

Ljuset var emot oss, prylarna, maten ja allt som kan hända hände! Men vilken tur då att det var just idag som Ann sminkade mig och Linda kom på besök för de var fenor i köket vill jag lova!

img_4698.JPG

Tack så jättemycket för hjälpen!

Och trot eller ej! Nu måste jag laga middag till familjen, (de har ju redan tröttnat på julmat!)! Sedan väntar en skön stund i soffan framför den här…

img_4713.JPG

GOD JUL ALLIHOP!


Hej Heléne! Vad kul att din syster blev nöjd! Och Ann! Jaa det vet jag:) Lördagstrött Monika

monika | 2008-11-15 11:16:16

Monika! Du gör mig lycklig genom att bara lägga ut "snygga" bilder....Jag gör likadant, det vet du! Kram från fredagstrött Ann

Ann | 2008-11-14 21:56:40

Hej Monika! Allt ser ju bara så mysigt ut! Min syster har lagat supergod mat ifrån din kokbok hon fick när hon fyllde år. K Heléne

Heléne | 2008-11-14 20:10:46

Hej Susanne B! Bra smak! Den kommer från Carl Malmsten och är riktigt fin, ett härligt hantverk! Kul att du gillade den!:) /Monika

monika | 2008-11-13 20:08:15

Hej Monika. Jag undrar var ljusstaken på sista bilden är köpt?? Helfin!

Susanna B. | 2008-11-13 20:01:14

Hej maud! Ja blusen ja,,,tack, tack! Den såg jag i ögonvrån när jag svischade förbi Kriss då jag skulle handla julmaten....och det är ju en underbar julblus! Jag måste väl erkänna att julen just idag känns lite "avslagen" men det ändrar väl sig då det börjar närma sig!? Vi hade hur kul som helst, underbara tjejer i mitt sällskap idag...och så Wolfgang förstås!:) /Monika

monika | 2008-11-13 19:56:34

Vilken snygg rutig blus du har. Den ser verkligen "julig" ut. Hur får du energi för julfixande och julfirande när riktiga julen står för dörren? Är du inte trött på julen då? Hoppas ni hade trevligt. Det ser i alla fall ut som så på bilderna. /Maud

Maud | 2008-11-13 18:59:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *