NU HAR JAG BESTÄMT MIG!

14 november - 2008 | 15 kommentarer

Julen får vara kvar…..Jag kan inte packa ihop den en gång till för att för sjunde gången i år ta ner den från vinden igen…..

img_4716.JPG

Det är ju faktiskt snart advent och barnen tycker det är mysigt….

Kanske borde jag tänka om i köket?

img_4715.JPG

Nej, den blir kvar här med! Det är ju bara jul en gång…eller sju som för mig!:)

Idag blir det kontor, texter ska skrivas och lämnas, recept ska skrivas, samtal ska ringas, mail ska besvaras, …Böcker ska postas till Cath och Matlagningsgrabben, lunch ska ätas på Operabaren med Per från mitt bokförlag och middag ska ätas ikväll med goda vänner på Teatergrillen……så, idag slipper jag iallafall laga mat, inte illa!:)


Heléne, Millan och Linda! Ni är för härliga, tack, tack och inte omöjligt att det blir en julbok.... Ha en mysig lördag! Och Linda, Tusen tack för hjälpen!:) /Monika

monika | 2008-11-15 11:21:10

Det gjorde du rätt i de var så vackra. Hoppas att du har kvar de andra sakerna oxå. Jag upprepar igen en jättetrevlig dag. Är så glad att jag fick möjligheten. Kul att du lade ut bilden på den tuffa väskan. Så frän. Hoppas att du haft en bra kväll. Kram Kram Linda

Linda | 2008-11-14 21:14:03

Hej alla gulliga människor ! Låt Oss hoppas att Monika hinner med Julbok 2009! Så härligt att andra bloggtjejer vill HA en Monikas julbok ;-) Julen är sååå härlig! Jag kommer i ngt julrött nästa år och köper julboken om Du Monika bjuder mig och de andra bloggtjejerna på glögg;-) skämt! Den som väntar får se..... TREVLIG HELG! /Millan

millan | 2008-11-14 20:37:44

Jag håller också tummarna för en julbok! K Heléne

Heléne | 2008-11-14 20:13:38

Hej Millan, Cath, Mariette (Tulipa), Bibi, Monica S och Cecilia W! Så underbart, här är jag borta några timmar och ni börjar genast prata med varandra!;) Om ni bara visste så kul det är att ni följer med mig här och när ni kommenterar "ser" jag ju er också! Tack, tack... Och visst är det så att vi alla längtar efter snö, kyla nu och därmed lite ljus,,,detta gråa, regniga trista mörker är för tungt! Och julbok, ja, jag har tänkt på det förut ska jag erkänna, kanske ska jag slå till och göra en!?:) Satt just på lunchen och diskuterade min litterära framtid med Per från Norstedts....Trevlig helg på Er alla! /Monika

monika | 2008-11-14 16:27:16

Hej igen! Glömde skriva att jag tycker Millans förslag om en julbok nästa år låter toppen! Monikas jul! Tror det skulle kunna bli en fantastisk bok, särskilt för alla oss som älskar jul, dina recept och härliga böcker. Det vore underbart om idén föll dig i smaken och möjligheten fanns! Kan nästan se upplagan framför mig: härliga foton och ett värmande, innerligt mysigt och glatt innehåll. /Cecilia

CeciliaW | 2008-11-14 16:15:50

Hej Monika! Så mysigt det ser ut med advent och julstämning redan, särskilt i dag då det är så mörkt och trist! Klockan är bara fyra men det är redan skymning. Här behövs det mysljus och varför inte ta in julens värme lite i förväg och njuta nu när det behövs som mest!?! Själv längar jag efter varmt kryddat vin (godare än söt glögg tycker jag), saffransbröd, pepparkakor, doften av hyacinter och ljus i alla dess former. Ska starta i helgen med att bjuda på kryddat vin och i kväll blir det saffran, dock i form av sås till stekt tonfisk. Då får man ju i alla fall se något varmt och solgult nu när solen själv har gått i ide:) Ha en trevlig helg önskar Cecilia.

CeciliaW | 2008-11-14 15:51:23

Hi,hi...här blir rena rama chaten:) 1 år sedan, men jag tror faktiskt den finns kvar i sortimentet!

Bibi | 2008-11-14 14:22:05

Åh Bibi, var det länge sen du köpte den? Bodde i Fristad för 10 år sen. Choice hade alltid mycket fina saker... Ska kanske dit på besök före jul igen, men staken finns kanske inte kvar längre..

MonicaS | 2008-11-14 13:35:00

...tänk om jag skulle ta fram min också:) Har en likadan, inköpt i en superfin liten butik i Fristad;( Choice är namnet!)Blir nämligen "tokig" av mörker och regn och grått!! Trevlig helg i alla fall! Bibi

Bibi | 2008-11-14 12:05:31

Hej! Det är väl klart att du ska ha julen kvar, den ska ju snart fram! Lyser så varmt i mörkret! Tack för din glädje och inspiration! Varma hälsningar Tulipa

Mariette | 2008-11-14 11:51:38

Nu är det så mörkt så att ljusstakarna verkligen kan vara framme, den på bilden var ju dessutom superfin!

cath | 2008-11-14 11:42:05

God förmiddag :-) Klok Du é Monika som INTE packar ner julsakerna igen... Du får motion så det räcker ändå vá!? ;-) Inte är det väl jobbigt att plocka jultomtar m.m Love it! Det jag skulle gnälla på var vårt milda väder...snö o kyla nu tack! Då kommer alla julkänslorna ska Ni se ;-) Jag gillar den där julkudden, ursöt! Monika, ser fram emot en JULMATBOK 2009 redan gärna m desserter oxå ;-) Ha en jättebra fredag! Ciao! /Millan

millan | 2008-11-14 10:50:49

Hej Monica S! Nej men nu orkar jag ju inte mer...;) Det är därför den får vara kvar...och det är ju inte en ljusstake som ska upp och ner utan åtta! plus all annan glitter och glamour! Och Tack, jag ska njuta av alla dagens måltider och Lycka till med kalkonbröstet! /Monika

monika | 2008-11-14 10:12:52

Och jag som tycker det är jobbigt nog att plocka fram allt för en jul - att du orkar! Men det var en fantastisk adventsstake du har i fönstret. Något annat än min tråkiga trästake... Njut av att slippa laga mat idag iallafall. Jag ska göra något gott med ett kalkonbröst. Ska botanisera bland dina recept.

MonicaS | 2008-11-14 10:08:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *