DRAMATIK!

15 november - 2008 | 6 kommentarer

Just idag,,när jag från första stunden då jag vaknade var dödstrött!, både efter många långa dagars arbete och en hejdlöst god middag på Teatergrillen slår jag huvudet i en kant i tvättstugan…får ett djupt jack i pannan! Blodet fullkomligt forsar ner över mitt ansikte. Jag tror nästan att jag är på väg att dö….

På något vis samlar jag mig, baddar med iskallt vatten, trycker och tänker, inte sjukhus, inte sjukhus, inte sjukhus,,,,,och det blir det heller inte! Jag tejpar ihop ”hålet” hårt med kirurgtejp och finner till min stora glädje att det ligger rakt i en rynka!:) Kommer därför aldrig att synas….

img_4723.JPG

Det ser VÄLDIGT mycket mindre ut än vad det är,,, faktiskt……


Eva, Åsa, Maud, Millan, Leina! Ni är för gulliga! Vilken omtanke, Tack, tack:) Nu har min granne, Baronen ni vet...just varit här med bättre tape och Aloe vera..... Och Åsa, de tidningar som kommer här framöver är Reko nu i november runt 22 tror jag, Året runt, Aftonbladets Mat och vin, Expressens Leva och Bo så håll utkik! Nu ska jag koka fläsklägg till vår söndagsmiddag!:) /Monika

monika | 2008-11-16 13:48:44

AJ!!!! Bra kvinna reder sig själv.... Nu kan ju dagen bara bli bättre... =D

Leina | 2008-11-16 12:01:17

Aj.aj aj :-( Det där lät otäckt! Krya på sig, skönt att Du också är en lite Florence Nightingale som kan själv i detta kaos med blod och ont kunna badda m kallt vatten och även ha kirurgtejp hemma ;-) Näh, försök nu ta det lite lugnt nu söndag och varför inte "koppla" av och läsa dina härliga kokböcker m lite chokladpraliner .. /Millan

millan | 2008-11-16 11:59:19

Aj aj! Stackars dig. Det är så typiskt att något sådant händer då man är trött och stressad. Hoppas det känns lite bättre idag. /Maud

Maud | 2008-11-16 10:06:09

Hoppas du piggnar till snart, låter ju dramatiskt! Undrar bara vilka tidningar du har gjort julreportage för i år. Det hade varit så kul att följa ditt skrivande i bloggen till hur det ser ut när det är färdigt. Dessutom har jag i år bestämt att hela familjens jul flyttar från mina gamla föräldrar hem till oss. Det ska bli så kul att starta om jultraditionen hemma hos oss. Behöver då lite nya moderna recept, nämligen!! /Åsa

Åsa | 2008-11-16 08:36:23

Aj, det låter otäckt! Hoppas att du får ta igen dig lite i helgen - men det är väl en fåfängd tanke när det gäller dig! Eva

Eva | 2008-11-16 05:48:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *