MATLAGNINGSGRABBEN, NU VILL VI VETA!

17 november - 2008 | 4 kommentarer

Hur gick middagen?

Och, det finns ett fåtal platser kvar till min kurs i Jönköping 6 December…om ni inte redan tröttnat på både julen och mig förstås….;)!

julworkshop-annons-jp-kopiera.jpg

För anmälan, kontakta;  susanne.jahrl@tele2.se eller via hemsidan www.konditorinapoleon.se


Hej Cath! Så kul att Du blev glad! Och att den kom fram...Och jaaa, jag tycker verkligen att grabben borde höra av sig och berätta! Så mycket som vi gjorde för honom och visst fick han också en bok idag! Dessutom!;) /Monika

monika | 2008-11-17 19:10:32

Idag är ingen vanlig dag!! Först en vit amaryllis med 3 knoppar på från min syster, sedan hem och i postlådan ligger VINSTEN!! Tusen tack för den fina signerade boken, jag har redan "stajlat" för några stycken med den! :) Den kommer användas & ligga på hedersdplats i köket. Hoppas matlagningsgrabben hör av sig ang sin bjudning. Lite spännande. Han måste ju vara lika glad som jag han fick ju också en bok. Ha en bra kväll!

cath | 2008-11-17 18:42:26

Oj Jenny! Det finns mycket som är gott.....du kanske måste precisera, kött eller fisk, göra själv eller göra av något som går att köpa...priset? Ja, du ser...en del att fundera över,,,, /Monika

monika | 2008-11-17 13:48:28

Hej! Jag undrar om du kan ge mig någora bra och goda recept på enkla snittar. Skall serveras till bubbel på 50-års-kalas! /Jenny

jenny månsson | 2008-11-17 12:29:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *