NI HAR VÄL SETT?

19 november - 2008 | 3 kommentarer

Att han har vaknat till liv efter sin middag…matlagningsgrabben! Läs hans TACK här till oss alla!:)

Sådär alla mina nyfunna vänner där ute, nu var så helgen över och middagen som jag såg fram emot med skräckblandad förtjusning har gått av stapeln. Och det gick precis så bra som jag hade hoppats. Humöret var på topp och maten som ni där ute var med och hjälpte oss med blev jättelyckad.

Det är förunderligt att trots att man tycker att man tar i nästan i överkant när det gäller att vara ute i god tid med att fixa och dona inför festen så står man alltid där med andan i halsen in i det sista. Men allt föll på sin plats till slut, alltifrån det mousserande vinet till fördrink (med en skvätt lingon i), till laxtoasten vid hade som förrätt, till den utsökta kycklingen med oregano och vitlök (tack Cath du är min ängel!!!) till efterrätten som var något vaniljigt som tjejen fixade till.

Tidigt under kvällen gjorde jag klart för våra gäster att de kunde äta och dricka så mycket de bara orkade för vi hade i slutet av kvällen tänkt att motionera oss av med lite av det vi stoppat i oss. Som motionsredskap hade vi en tennisturnering med Nintendo Wii, ni vet det där barnsligt trevliga TV-spelet man får aktivera sig för att spela. Trots att vi var ett sällskap i åldrarna 25-50 så hade vi alla det riktigt trevligt både vid matbordet och framför TV:n, och gästerna drog sig inte hemåt förrän vid 1-tiden, vilket jag tycker var ett gott betyg åt oss värdar 🙂

Ni ska alla ha ett stort, hjärtligt tack för den tid ni tog er att hjälpa oss i vårt middagsplanerande. Vilka trevliga människor det finns där ute! Min desperata fråga till Monika blev till en helfestlig tävling vilket gör att jag kommer bära med mig fredagskvällen och dagarna innan den, som ett gott minne för lång tid framöver!

Kram på er alla!
Matlagsningsgrabben

Min dag blir ytterst trevlig, lunch med Susanne på….(vågar nästan inte säga var..) för att styra upp det sista inför kursen på Napoleon och ikväll blir det middag med förlaget och mina medarbetare till menykokböckerna för att fira mitt guld i World Gourmand Cook Book Awards! Någonstans där i mellan ska jag också få upp all senap på burkar…Tjoho!


Matlagningsgrabben, det verkat som Du lyckades med allt! Så bra!! Vilka fina böcker vi fick!! Det var ju en överraskning ;)

cath | 2008-11-20 20:41:15

Hej AnnaKå! Jag tycker som du! Släpp kraven och ha kul, precis som grabben gjorde!:) Och jag hade supertrevligt, Tack! /Monika

monika | 2008-11-20 10:10:35

Kul för Matlagningsgrabben att kvällen blev så lyckad. Att ha middagsbjudningar är alltid trevligt, särskilt om man släpper sina egna krav en aning och sen beror det ju förståss på sällskapet också. Monica - Hoppas du hade en trevlig firarmiddag ikväll.

AnnaKå | 2008-11-19 22:48:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *