OCH FÖRRESTEN,,,KÖP ÅRET RUNT!

20 november - 2008 | 2 kommentarer

Julmat med mig i detta nummer såg flickorna och jag idag….:)


Hej Elin Maria! Ja, jisses,,inte klokt att det bara är 1 månad kvar till julafton...livet tycks gå fortare och fortare.....ha en skön söndag! /Monika

monika | 2008-11-23 09:56:00

YES ! JAG KÖPTE TIDNINGEN & LÄT MIG FRESTAS........ BLEV GLAD AV ATT SE DEN RÖDA FÄRGEN IGEN. INTENSIVT OCH VARMT. SÄKERT ÄR DET GOTT OCKSÅ. JAG BLEV PÅMIND VERKLIGEN, ATT PÅ MÅNDAG ÄR DET 1 MÅNAD KVAR TILL JULAFTONEN. MYCKET SKA VI ALLA HINNA DESSFÖRINNAN. TACK FÖR DIN HÄRLIGA JULSTART ! ROLIGT ÄVEN ATT LÄSA ERA ALLA ANDRAS INLÄGG. NI FÖRHÖJER NÖJET OCKSÅ. VI HÖRES HÄR. TACK !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2008-11-22 22:30:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *