TREVLIG LUNCH, TREVLIGA VÄNNER, TREVLIG MIDDAG, TREVLIGT FÖRLAG!

20 november - 2008 | 2 kommentarer

Jaa så är det ibland! Det blir genomtrevligt hela dagen och hela kvällen! Som för mig igår…se själva!

Först lunch och lite arbete inför kursen med Susanne och hennes dotter på Zink…

november-2008-022.jpg

Med lika god mat som vanligt…Lamm, kalv och lax med delikata tillbehör! Jag älskar verkligen det stället! Så gott allting och hur trevligt som helst!

Och det är det fler som tycker…vid bordet bredvid sitter Claes och Staffan och ”arbetar” …

november-2008-024.jpg

Claes är den mesta mångsysslaren jag känner…han gör allting….men jag vet inte riktigt vad….

Sedan var det dags att åka hem och raskt koka ihop senapen….

img_4756.JPG

och hälla upp den på burkar….

img_4761.JPG

Det blev 109 stycken!

Snabbt köra flickorna till fotbollen, hem och byta om och sedan bege mig till Gamla stan för att träffa och äta middag med Viveca och Per från förlaget, Ann, Pontus, Cilla (som gick för tidigt!), Cecilia och Judith som alla arbetat tillsammans med mig med Menykokböckarna och gjort dem till vad dem blev, åh vad trevligt vi hade! Men maten!?….den var inte som på Zink precis…fast med trevligt sällskap blir det underordnat förstås…Tack så jättemycket Viveca och alla Ni andra för en härlig kväll…

img_4760.JPG

Och idag blir det inte mindre tråkigt eller sämre lunch…den ska intas på Fredsgatan 12 på Danska DMAs presslunch, det blir gris helt enkelt:)


Hej Mona! Min senap har både gula och bruna frön..se mitt tidigare inlägg för recept! Och ha, ha nej min man är Göteborgare!:) /Monika

monika | 2008-11-21 07:41:42

Denna senap ser ut precis som min fars senap. Skånsk senap...en stor skål...kanonkula...gula senapsfrö...lite vatten, salt, peppar. Rulla runt med kulan i skålen..länge, länge. Tårarna rinner,starkt! Men gud vad gott till lutfisk eller vit sås till kokt torsk. Min far född 1914. Din senap ser lika god ut. Är inte din man skåning? Mona

Mona | 2008-11-21 00:04:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *