KVINNOR KAN!

24 november - 2008 | 2 kommentarer

Det vet jag och här kommer ett levande bevis!

img_4784.JPG

Det här är Ingrid Pousette-Lindberg som driver Pousette städservice.

Ingrid kontaktade mig för ett tag sedan och frågade om jag ville bli hennes mentor. Helt självklart var det inte att jag skulle svara ja,,, Kunde jag tillföra något? Varför just jag? Vad har vi gemensamt?

Och så här efter ett snart halvår kan jag säga att det är alldeles fantastiskt kul att ha träffat Ingrid! Hon är enastående duktig, stark och modig!

Och vi jobbar rätt lika faktiskt…att städa är ett hantverk för Ingrid liksom matlagning är för mig, vi är lika envisa, har båda tvillingar och vi vägrar kompromissa! Frågan är väl bara vem som är mentor till vem;)?

Idag hade hon med sig en vacker julblomma, en god flaska Shiraz och! två spännande recept på en Medelhavsgratäng och en Sommarsås…!! Tack Ingrid och Lycka till nu med allt!


Åh, du smickrar Heléne!:) /Monika

monika | 2008-11-25 09:03:11

Hej Monika! Helt fantastiskt, tänk att få ha dig som mentor!!!! Lyx Ingrid! K Heléne

Heléne | 2008-11-24 19:12:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *