MISSA INTE REKO!

25 november - 2008 | 7 kommentarer

Idag kommer REKO, KRAVs nya fina tidning med mitt reportage från Gunnebo slott. Den säljs på Coop och Ica …….

När Ni ändå är där och rotar i tidningshyllan…så såg jag just att min  julbuffé för Aftonbladets Mat och Vinbilaga också kom idag……


Hej Monica S! Tusen tack! Där var det! Och många kommer att bli glada och jag gissar att skumgodiset får en strykande åtgång när vi alla börjar göra vår skumtomtefudge.... Och Maria! Kul att du gillade julprogrammen:), själv är jag särskilt förtjust i nyårsprogrammet... /Monika

monika | 2008-11-26 09:32:17

Toppen Monica S, tack för receptet - det ska provas snarast. Vad skoj att jul-programmen repriseras - de var jättemysiga och stämningsfulla. Ha en bra dag allihopa!

Maria | 2008-11-26 07:46:22

Kan det var detta recept? 10 bitar skumgodis (t ex sockerbitar, bananer eller marshmallows) 2 dl socker 1 dl grädde 50 g smör 100 g vit choklad Klipp skumgodiset i bitar. Koka upp allt utom chokladen tills det har smält. Blanda i chokladen och rör tills det blir en blank tjock smet. Häll upp i smord form, låt svalna och skär upp i bitar.

MonicaS | 2008-11-26 00:32:21

Hej Anna F, Maria och Linda! Tusen tack för fina ord! Och Anna! Glädjande nog har jag just fått veta att 3 av mina julprogram av Monikas mat kommer att repriseras nu till jul! I väntan på nya Tv uppdrag är jag superglad för detta! Hoppas Ni kan se dem! Och Wienernougaten är super dupergod, gör den! Och Maria,,,jag kommer också ihåg dessa skumtomtefudges som nämndes....Hallå därute! Vem kan ge oss receptet? /Monika

monika | 2008-11-25 19:13:54

Vilket härligt reportage det var i aftonbladet, jättefint. Vet ju vilket slit som ligger bakom :). Måste testa wienernougaten såg himla god ut. Ha det gott. Kram Linda

Linda | 2008-11-25 17:10:23

Så mysig Mat- och vinbilagan var Monika. Blev särskilt lockad av wienernougaten med rostad mandel. Julfeelingen kommer allt närmare... och då drar jag mig till minnes skumtomtefudgen som nämnts här på bloggen tidigare i höstas... Var det någon som hade recept på detta förmodat underbara julgodis? Snöiga hälsningar Maria

Maria | 2008-11-25 14:08:09

Hej Monika! Tack för tipset, det får vi inte missa! Tipsa gärna om flera tidningsreportage osv. Förresten så saknar vi dig i tv-rutan, ont om upplevelserika matprogram med hög kvalite dessa dagar, saknar dig. Säg till när du har nåt på gång! Hälsningar, Trogna läsare o tittare

Anna F. | 2008-11-25 13:22:03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *