TACO OCH PYSSEL…

29 november - 2008 | 2 kommentarer

Gårdagskvällens middag gick som på räls ända tills Taco försvann! Taco är en terrier som släpptes ut för att rasta sig själv vid ettiden….vid tvåtiden ingen Taco…..inte heller vid tretiden….. och inte heller när jag vaknade i morse!

Agnes, (Matte) var förtvivlad förstås och vi andra också…..men till slut kom det glädjande och lättande beskedet; Taco var i säkert förvar hos Polisen! En ”snäll” busschaufför tog honom dit just när vi släppt ut honom……

Dagen har jag ägnat åt att bunkra upp för godistillverkning. Här ska kokas knäck, kola, ischoklad, fruktrutor med mera med mera…..

img_4808.JPG

Och inatt påbörjade vi tomtepysslet ni vet…men jag hade för dåligt klister hemma så vi blev aldrig klara…. Men nu finns här Karlssons klisterrrr så nattens arbete ska slutföras:)!

img_4805.JPG


Lia och Agnes! Era galenpannor!:) I am impressed! puss och kram! /Monika

monika | 2008-11-30 09:26:08

Tack för igår,efter en lång ,hård, orolig natt har vi glömt Taco för tillfället. Nu år det rosévin, god mat och massa prat som gäller. Framför allt har vi talat om hur vacker och begåvad Tommy är! Vi båda tycker även att du bara blir vackrare och vackrare. Fy fan vad vi är bra! Puss

Lia Agnes | 2008-11-29 21:55:26

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *