JULFEST PÅ NORSTEDTS!

4 december - 2008 | 8 kommentarer

I går var det julfest på mitt bokförlag:)

Lämnade flickorna på fotbollsträningen och njöt sedan av min nyfunna ”frihet”:). Slank in i en underbar butik, Turquoise och fann ett vackert kors från Indien som jag inte kunde motstå utan köpte det!

img_4829.JPG

Efter att jag gett Elina lite tips på tilltugg till sin kundkväll traskade jag vidare mot Gamla stan. Norstedts ligger väldigt fint på Riddarholmen och när jag gick genom stan igår kväll slog det mig hur fantastiskt vackert Stockholm faktiskt är med allt sitt vatten!

Festen var i full gång när jag kom fram och det blev många kära möten och återseenden. Här minglade kända och okända litterära författare med administrativt förlagsfolk, en mängd fackboksförfattare och redaktörer…

Mest värdighet; P-O Enquist, fantastiskt begåvad författare och nybliven Augustvinnare…

Mest kärlek; Viveca Ekelund, vår otroligt omtyckta förlagschef som ska avgå i Mars…

Mest entusiasm; Margaret Von Platen som just utkommit med en viktig bok; ”Sanningssägare eller karriärist”….

Mest personlighet; Annika Bladh, färgstark, rolig och glad förläggare på Tivoli…..

Annika hade förresten en klänning som passade väldigt bra med Denise Grünsteins vackra blombild…

img_4825.JPG

Och som det brukar när känslosamma och uttrycksfulla människor festar på så avslutades kvällen med livliga diskussioner….och eftersom ovan nämnda Annika är i färd  med att ge ut en bok med Carolina Gynning var detta ett av kvällens heta ämne……Säga vad man säga vill men den kvinnan väcker brinnande känslor överallt!


Lena Pe! Smaklig frikost då:)! /Monika

monika | 2008-12-04 21:21:56

Hej! Tack för tips om gojibären, testar till gröten (el muslin) imorgon bitti som Millan skriver (beroende på om jag är trött el pigg - hinner koka gröt el bara ösa upp fil...). Har nygjord musli som är mumsig som den är, kanske bären gör den ännu bättre. Ska testa med halloumi i helgen, funkar det kan jag köra det på min glöggfest nästa helg, kul med nytt som känns nytt. /Lena

Lena Pe | 2008-12-04 21:05:12

Jaa, Millan på gröten är de jättegoda liksom i müslin, filen...mmm /Monika

monika | 2008-12-04 19:42:56

Hej Lena Pe och Monika! En jättegullig kollega, har tipsat mig om de där goijibärenredan i höstas, bären är kanon till frukostgröten :-) Så havregrynsgröt som går fort att göra m lite goijibär ovanpå! Mums! /Millan

millan | 2008-12-04 18:40:09

Hej Redaktionen på BigBloggs! Om portalen blir så tung och viktig...så kommer jag med:), det känner jag! /Monika

monika | 2008-12-04 17:23:29

Hej Lena Pe! Roligt med alla fester du har framför dig...:)! Vad gäller Goijibären så funkar de till "allt" tycker jag, de var fantastiska i Honungsnötterna! och jag tycker de låter goda på Halloumin,,,bara att testa dig fram! Lycka till och låt oss gärna få veta om du kommer fram till en smaksensation:)! /Monika

monika | 2008-12-04 17:17:49

Vilka av landets främsta bloggare kommer få äran att listas på Sveriges tyngsta bloggportal, BigBloggs.se? Endast ett fåtal ur den osannolika mängd svenska bloggare som idag är aktiva kommer att väljas ut, detta för att allt det övriga ”slasket” ska vara bortsorterat för besökaren. Tisdagen den 9 december öppnas dörrarna och de utvalda bloggarna avslöjas, vilka är de lyckliga få? Trumvirveln ljuder och vi håller andan! Hälsningar Redaktionen, BigBloggs.se

BigBloggs.se | 2008-12-04 15:15:41

Hej Monika! Trevligt med julfest, själv ska jag på två st jobbrelaterade nästa vecka och i helgen en privat, nästa helg ska jag själv ordna något... Har en fråga om gojibären som nu tycks dyka upp överallt! Köpte en påse idag på lunchen. Vad gör jag med dem? Är de mest till "piff" typ att strö ut som dekoration el kan man ha dem i varma rätter (koka med?)? Ska scrolla mig igenom dina inlägg för det är ju de som "lurat" mig att testa de här bären... Skulle de funka att strö över halloumi - stekt och smaksatt med lime och lite vitlök eller skär de sig åt smakmässigt???

Lena Pe | 2008-12-04 13:57:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *