DÅ VAR DET DAGS!

5 december - 2008 | 7 kommentarer

För mig att ta tåget till Jönköping. Måtte nu bara Susanne ha lagt alla senapsfrön i blöt och handlat allt på listan:)!

Och Elin Maria, jag ska inte glömma att byta i Nässjö…:)!


Och Lena A! Du måste absolut besöka Napoleon nästa gång du är här i Jönköping och dessutom måste du hälsa på Susanne och Anders, dessa underbara människor! /Monika

monika | 2008-12-05 21:50:03

hej Elin Maria! Det känns kanon inför morgondagen och jag är framme:)! Trevlig advent till dig med! /Monika

monika | 2008-12-05 21:48:35

HEJ MONIKA, SUSANNE & NI ALLA ANDRA GODA BLOGGARE !!! VI SOM INTE ÄR MED HÅLLER NATURLIGTVIS TUMMARNA FÖR ER DÄR I HETLUFTEN UNDER MORGONDAGEN I J-G PÅ NAPOLEON. DET KÄNNS, ATT DET BLIR BRA & ATT " ALLT BÄR. "JAG ÖNSKAR ER ALLA EN GOD 2:A ADVENTSSTART !!VI SJUNGER UPP OSS & GÖR VÅRT BÄSTA PÅ VÅRA RESP. HEMMAPLANER. HA DET SÅ GOTT NI KAN.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2008-12-05 15:11:24

Monika! Tack för uppmuntran och Susanne! Tack för inbjudan.Jag hoppas det blir av snart. Hälsn Lena A.

Lena A | 2008-12-05 12:18:15

Hej Lena A! Synd att du inte kan komma men så är det ibland..och du måste absolut besöka Napoleon jag har förstått att det 'är hur trevligt och gott som helst där! Susanne! Bra att du håller modet uppe:)! Och ännu bättre att du nämnde förkläde....jag hade inte packat ner mitt......Vi ses snart! /Monika

monika | 2008-12-05 12:08:28

Allt är handlat, nedpackat och avprickat - resten ligger i händerna på Gudarna.... Jag tror att vi får en kanondag, och alla ni i "Bloggfamiljen" som skall vara med imorgon: Hjärtligt välkomna och glöm inte förkläde. Och Lena A välkommen in till oss nästa gång du är i Jönköping!!!

Susanne | 2008-12-05 11:10:05

Hej Monika! Ha det så jättebra i Jönköping.Jag ska tänka på er allihop i morgon.Hade gärna varit med,(bor endast ca 5 mil bort),men familjen behöver mej just nu.Det får bli en annan gång,men nästa gång jag är i Jönköping ska jag gå på Konditori Napeleon./Kramar från Lena.

Lena A | 2008-12-05 10:24:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *