VÄNTA BARA!

6 december - 2008 | 12 kommentarer

Tills jag kommer hem och kan trycka dit kamerasladden i datorn och visa Er produktiviteten i Jönköping!

Och till alla ni som tyckte att inköpslistan verkade lång och jobbig kan jag meddela att Susanne varit på Ica åtminstone 5 gånger under dagen….Till slut tyckte jag att det kanske skulle bli pinsamt om hon åkte en gång till, jag vill ju inte att det ska spridas ett rykte i Jönköping om hur förvirrad Susanne på Napoleon blivit:)! Men hon bara skrattade och sa;

-Men jag går ju till olika kassor hela tiden!

Den kvinnan har ett stort mått av både humor och krut, dessutom verkar hon vara stark som en oxe vill jag meddela! Tack Susanne för hela ditt engagemang:)!

Men jag måste också nämna mina ”elever” för dagen. De var ju ovanliga för mig på det sättet att ”vem som helst” kunde anmäla sig till dagens kurs. Jag har ju oftast kurser i regi av större företag, organisationer, länsstyrelser och hushållningssällskap där deltagarna är förutbestämda eller ”ditkommenderade”…..det brukar visserligen inte vara något fel på entusiasmen där heller, men Ni tog nog priset i Jönköping idag:)! Tack alla Ni för en alldeles enastående dag!

Ett särskilt tack till Ninni min nyfunna syssling som hade kort med sig på min ”gammelfaster” Elsa som en gång drev Pensionat Hemtrevnad i Jönköping… jag kände igen henne direkt och har ofta fått höra hur ”lik Faster Elsa” jag är……..

Nu tuffar tåget mot Stockholm och jag har just bytt i Nässjö…


Bodil! Hur känns det att vara omslagsflicka? Jättefin bild på dig, Monika och Marianne på dagens JP!!! Vilken fullträff! Hälsningar Susanne

Susanne | 2008-12-08 07:06:37

Hej Bodil! Du har rätt! Er entusiasm räckte långt!:) Och vi ses igen... /Monika

monika | 2008-12-07 18:45:28

Tack Monika, Susanne och alla andra för en fantastiskt rolig och mysig dag. Vi blev (nästan) stumma när vi såg allt ni dukat upp och alla recept ni tänkt att vi skulle förverkliga. Men med en formidabel planering av er och stor entusiasm från oss gick ju allt i lås. Hela dagen var en stor upplevelse, och mäkta stolta åkte vi hem med alla burkar och flaskor fyllda med godsaker. Julkransen som Pomonas trevliga flickor hjälpte oss med hänger redan på ytterdörren och i matkällaren bidar marsipantomten sin tid. Hoppas på återseende nästa jul. Bodil

Bodil | 2008-12-07 18:16:54

Susanne! Så klart vi gör om det:)! /Monika

monika | 2008-12-07 17:06:14

Hej alla som var med/skulle ha velat vara med på kursen igår! Det var verkligen en kanondag, och Monika är ju verkligen både rolig och unik! Får jag bestämma gör vi definitivt om det! Vi väntar spänt på bilderna på den fantastiska produktionen - den var inte att leka med! Cath! Jag har några signerade böcker kvar, om du är intresserad. Hör av dig till mig, så löser vi det!

Susanne | 2008-12-07 12:28:04

Hej Fia! Ja visst var det en härlig dag! Och nästa gång vill jag också göra en krans och supertack för ängeln den är tänd! Anna Kå, Cath, Elin Maria och Charlotte T! Nästa gång är ni med! och bilder kommer och jag ska nog även ge er ett recept.... Patricia! Tack själv! Och det lustiga äppelmoset är nog väldigt gott i din frukostgröt! För som jag sa...det blir vad det blir men det blir gott:)! /Monika

monika | 2008-12-07 11:40:31

Halloj! Vad roligt ni verkar ha haft det!!! Hoppas på bilder och lite recept! Kram Charlotte

Charlotte T. | 2008-12-07 10:02:16

Tack för en jätterolig dag!! Så mycket vi fick gjort. Det bevisar ju alla fina burkar som står uppradade här hemma : ) Kommer nog att drömma om saffran, lingon, äpplen ( som inte ville bli mos) och fikon... Ha de så jättebra.

Patricia | 2008-12-06 23:12:00

VÄLKOMMEN HEM MONIKA !! SÅ DUKTIGA NI ALLA TYCKS HA VARIT. DET VERKAR HA BLIVIT EN LYCKAD DAG. JAG HAR I OMGÅNGAR SÄNT ER TANKAR & KRAFT. HA-HA, KLART DET LUGNAR, NÄR JAG SER, ATT TÅGBYTET GICK MYCKET BRA. DET FÅR VÄL BLI VÅR " PLOJ " ANTAR JAG ?? KÄNN DIG NÖJD & LYCKA TILL NU BARA, ATT KUNNA GÅ NER I VARV. I MORGON VÄNTAR EN NY DAG = 2A ADVENT. HOPPAS DU KAN FÅ PUSTA UT LITE DÅ. HA DET GOTT !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2008-12-06 22:18:27

Tyvärr fick jag ju avboka min plats pga bröllop som alltid är på första plats! Det var såååå fint, men jag erkänner att tankarna fanns i stan ett flertal ggr.... Hoppas Ni alla har haft en kanondag!! Önskar att jag hade varit med!! Hoppas & tror på fler tillfällen. (?) Hade behövt / planerat några signerade böcker till jul...... Ha en skön fortsatt lördag kväll :)

cath | 2008-12-06 22:14:31

Vad roligt att dagen blev så lyckad för alla er som var med. Jag ser fram emot bilderna, så man får se hur trevligt ni hade. Ha en go söndag!

AnnaKå | 2008-12-06 21:56:55

Nu hittade även jag din sida här på bloggen.. spännande nu när man själv varit med hela dagen.. Även om vi var i full sjå med mossan och duktiga elever som gjorde ett riktigt bra jobb hos oss florister så hann vi inse vilket jobb ni gjorde med både matlagning o marsipan tillverkning.. VILKEN DAG !!!! Alla verkade jätte nöjda och glada när dom sprang därifrån med sina kassar fyllda med mat, kransar & tomtar av marsipan. En upplevelse vill vi ju ha till julklapp i år & det kan man väl säga att detta var. Tack till alla som var närvarande idag & hoppas ängeln lyser fint hemma i storstaden.

Fia | 2008-12-06 21:19:39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *