OCH SÅ BLEV ALLT SVART!

9 december - 2008 | 6 kommentarer

Igår kväll, plötsligt, och just när jag lagt mig tillrätta i soffan framför Tvn för att slappa ordentligt blir hela huset svart! Tvn stängs av och musiken i flickornas rum tystnar….strömavbrott! Just nu och just idag! Varför?

Jag ringer till Fortum och får verkligen tygla min otålighet, jisses så mycket som vi betalar till dem och inget svar kan vi få….och just när jag håller på att bli riktigt arg så inser jag att detta kanske ändå är lite nyttigt för oss också. Vi tvingas hitta lösningar, som den här tex;

Jaha ja, och här hade jag en jättefin bild på William när han ligger på golvet bland levande ljus och gör läxan!

För som att det inte räckte med ett strömavbrott så har även något ändrats i tekniken med bloggen så jag får inte dit fotot,……suck, phu och ve…gick och la mig och läste en bok med en  ficklampa och ett stearinljus istället….

Men innan dess kom William med svaret på frågan som ställts hela kvällen; Vad gör vi nu?

-Vi kan ju prata istället…..

Inte så dumt sagt av en 13-åring:)!


Hej Mona! Jaa, han är rätt smart faktiskt:) Och alla fick sig nog en tankeställare.....Ha en bra dag! /Monika

monika | 2008-12-10 08:47:32

Smart pojke du har...han förstår hur livet fungerar. Prata är bättre än all världens ting. Njut av hans tankar och stäng av strömmen när du vill ha "pratstunder" med honom. Kram Mona

Mona | 2008-12-09 23:18:18

Hej Hanna! Jaa, visst var det gulligt...och kakorna var super duper! /monika

monika | 2008-12-09 19:53:48

Hej Monika! Tänk vad beroende man är av el..på landet har vi vedspis och det skulle jag GÄRNA ha här hemma oxå...inte för att det så ofta blir strömlöst här men det är faktiskt väldigt mysigt. Vad gulligt sagt av din son. Kakorna nedan ser supergoda ut! KRAM Hanna

Hanna | 2008-12-09 18:00:05

Hej Berit! Jaa, det var fint sagt och jag förstår det där med kaffet....för jag fick inget igår:)! /Monika

monika | 2008-12-09 12:32:11

Hej! Vilken klok pojke du har! Visst är det lite ruskigt att vi nästan blir helt handfallna när elen går.Plötsligt stannar hela världen och det finns "inget" att göra! Jag har ett gammalt Trangiakök i reserv om något skulle hända...för om aldrig förr, så måste jag ha kaffe just då! Hälsningar från Berit

berit | 2008-12-09 10:59:44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *