MANNEN ÄR KVINNANS ANGENÄMA BIHANG!

13 december - 2008 | 8 kommentarer

Sa Gisela…och sedan var tjejmiddagen igång! Under kvällen klarade vi av alla frågor i tema, kärlek, hälsa, barn, jobb, framtid, barnbarn, resor, nya tjejmiddagar…:)

Nu undrar jag, eftersom vi till slut undrade det inatt…vad talar ni killar om på en Herrmiddag? Vore faktiskt superkul att få veta…vi hade våra teorier……

Men Kicki! Tack för en särdeles god gryta som vanligt! Och jag kan fortfarande inte förstå att du bakat placeringskorten!

Alltså alla!

Luciadagen innehöll annars besök hos frissan…

Därefter lämnar jag flickorna på Biokalas och ger mig av för att handla julklappar…handlar nästan allt:) Får en P-bot på 700 kr, blir sur hämtar barnen och nu ska vi äta gott! 🙂 Allt ordnar sig….Trevlig Lucia!


Millan! Det ÄR mysigt och det är ju nu man längtar, efter jul vill man ju något annat igen;) Vattna rikligt dock! /Monika

monika | 2008-12-15 20:43:10

God förmiddag! Åh, vá mysigt det låter med granen som är klädd och doftar Jul :-) Jag ska nog inte heller vänta så många dagar till.... Granen barrar väl inte före jul...;-) Må så gott! /Millan

millan | 2008-12-15 11:52:05

Hej millan! Jag är rädd att jag måste erkänna att vi tog in och klädde granen igår....jättemysigt faktiskt:)! /Monika

monika | 2008-12-15 07:53:34

Hej Monika! Otur m parkeringsbot.....aj aj trist! Härligt att tjejmidda´n var trevligt! Ja, det där med att springa runt och köpa julklappar är inte lätt men ändå trevligt OM man har tid att gå omkring och titta och fundera.... Jag är en sån där som bara ÄLSKAR tomtar men har inte 5000(!)stycken än som ngn i detta land hade! Lyckost de där som kan planera julklappar redan på försommaren och ha allt klart flera månader innan jul...men för min del är det liksom ingen charm och köpa då...tur vi ALLA är olika!! ;-) Inte är allt klart här inte, kanske vi kan få hjälp av Monika´s catering i framtiden!? :-) m.m.m.m det vore supergott och dyrt ;-) Ett lite skämt piggar upp vardagen, jag ska iväg i år efter att ha haft julafton i 3 år hem till kära mor..o far...ta med lite revbensspjäll och ngn god dessert...eller 2 gottegris som man är! Vi hjälps åt och tar m lite av ngt, men mamma fixar ändå mycket :-) Vilka köttbullar och omelett m färska räkor och pappas Janzon...m.m wow :-) min momor gjorde alltid en omelett liksom tradition här hemma... Min man funderar också på att köpa en gran tidigare i år..... Men visst ska man vänta med att ta in den i värmen!?(huset eller lägenheten)?? Klär du granen kvällen innan julafton Monika!? Det gör vi!! Ha det så jättebra Alla! Glöggkramar: /Millan

millan | 2008-12-14 20:01:28

Hej Cath! Kul att du gillade Leva och Bo:)! Och klar? Neej, jag rusade som sagt runt igår för att skaffa julklappar....blev inte klar...har inte börjat med mat ännu....men idag ska vi köpa gran:)! /Monika

monika | 2008-12-14 11:14:30

Vem har inte sina teorier....? Jag tror de är sanna :) !! Även jag har köpt ett ex an Leva & Bo, mysigt reportage! Vi som läser Din blogg känner ju igen bla. blommor & ljusstakar! :) & DIG!! Härliga recept som ska lags inför julen. Julen som närmar sig med fart! Är Ni i bloggfamiljen klara med allt? Sillen? Köttbullarna? Pepparkakorna? Julklapparna? Det är ju bara ett nöje att det här, men visst tar det tid.. Jag har bara hemmet kvar, väntar lite till med alla blommor. Ok nån sill ska jag väl slänga i hop med... :) Ha en skön söndag!!!

cath | 2008-12-13 23:28:33

Hej Lena A! Tack söta du! Och Fin Lucia till dig med! /monika

monika | 2008-12-13 21:28:56

Hej Monika! Jag har roat mej med att läsa ett jättefint reportage i "Leva och Bo" idag.God mat,vackra saker och en söt Monika handlade det om. Ha en fortsatt fin luciadag./Kram Lena.

Lena A | 2008-12-13 19:10:12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *