NU ÄR DET JUL HÄR I MITT HUS…NÄSTAN I ALLA FALL!

15 december - 2008 | 3 kommentarer

Nu drar det ihop sig,,,ja, det lackar mot jul helt enkelt! Liksom svetten i min panna…hur ska jag hinna? undrar jag mest hela tiden….

Några få väl valda klappar var till barnen är ett bra recept,,,Ja, i år tror jag faktiskt att alla tre får just det som de önskat sig:). Lite snopna kommer de dock bli när de upptäcker att klapparna är så få….Nu har jag lärt mig efter alla år av en hel drös med ”småklappar”,,,,Ja, till och med barnen har ju tröttnat till slut! Nu får de något de verkligen längtat efter:)!

Granen inhandlades igår efter fotbollsträningen på den sedvanliga julgransmarknaden…

Och dessa kitchiga fiberoptikprylarna är ju så lockande…

En lång ljusslinga inflätad i granris blev också vår, den ska jag klä in verandaräcket med…

Väl hemma kunde vi inte hålla oss utan klädde granen direkt! Och hur glad blev jag inte när jag återsåg mina änglar från ”Karen Blixens jul”…

Strax därefter blev jag sur, för då klippte Thommy massa glitter över hela granen…..;)

Och idag var det gymnastikuppvisning…

Och nu längtar flickorna till våren igen, då gymnastiken ska börja om:)!


Hej Elin Maria! Snart såååå ska jag andas ut, denna veckans radio och Tv ska klaras av först samt flickornas fotbollsavslutning och alla barnens skolavslutning.... Hej Lena Pe! Jag tror faktiskt man får lite julstress hur man än gör,,,och det är ju vi själva som ställer kraven ej att förglömma:)! Och bloggandet,,,nej än så länge har jag inte tröttnat, det är väldigt kul faktisk och nyttigt att tvingas tänka efter vad dagen innehållit både i form av glädje och sorg! Och all feedback jag får från Er här i form av trevliga kommentarer är otroligt upplyftande och härligt för självförtroendet,,,Tack så jättemycket! /Monika

monika | 2008-12-16 09:28:29

Hej... Jag är inte den lättstressade typen men nu börjar jag också fundera hur jag ska hinna med allt jag VILL göra inför jul. Helst skulle jag vilja vara ledig större delen av december för att bara vara hemma och fixa. Nu jobbar jag iaf sista dagen inför juluppehållet så idag ska mycket på "saker- att-handla-inför-jul"-listan avklaras, helst på lunchen... Ikväll har jag lovat barnen pepparkaksbak. På fredag ska granen in. Knäckebröd ska bakas. Senap göras. Nubbe!? Har du Monika något bra recept på "egen" snaps? Brukar köpa men det vore lite kul med en egen-smaksatt... Fortsätter följa din blogg, ger massor av ideér och tips hela tiden. Tröttnar du inte ibland och känner "nej, idag struntar jag i bloggandet"? Fantastiskt att varje dag orka skriva något nytt som också känns nytt... /Lena

Lena Pe | 2008-12-16 08:52:09

GO´KVÄLL MONIKA !! JAG HAR KOLLAT EFTER DITT ICA PÅ BANÉRGATAN & TROR NU, ATT JAG SKA TA MIG DIT. JAG SER FRAM EMOT ISCHOKLADSFORMSKÖP, FÖRSTÅR DU. DET BORDE KUNNA BLI NÅT GOTT.... GLÄDER MIG SÅ, ATT NI ÄR KLARA ÅTM. MED NÅGRA ETAPPER & HAR NU JUL I ERT HUS. DET ÅTERSTÅR SÄKERT EN HEL DEL FÖR DIG SOM " HUSMOR " SÅ ÄN KAN DU INTE ANDAS UT. MÅTTE DEN TIDEN OCKSÅ KOMMA FÖR DIG, NÄR DU FÅR " SKÖRDA " NÅGOT AV ALLT, SOM DU LAGT NER.......SÅ LÄNGE ÖNSKAR JAG ALLT GOTT !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2008-12-15 21:30:16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *