I MORSE ÅT WILLIAM ETT SPÖKE…

16 december - 2008 | 2 kommentarer

Ja, det är sant,,,han skär en ostskiva och ropar att jag ska komma med kameran,,,,,se själva:)!

Annars blir det full fart idag! Det blir det lunch med Charlotte och Ulf på Teatergrillen sedan måste jag raskt hem och börja förbereda delikatesserna som jag ska laga och ha med mig till Nyhetsmorgon i Tv 4 på fredag! Temat är ”Ätbara julklappar” och det är väl den allra bästa julklappen i dessa tider, både vad det gäller konjunktur och innehåll!?

Så, just nu funderar jag som bäst på om jag bara ska ha röda hjärtformar till mina kaffepraliner eller hjärtan i alla färger…? Ja Ni ser, jag har att göra…:)

Och imorgon blir det radio igen, Julmat med Per Fontander i P4….missa inte:)! Jag tror till och med att man kan ringa in och ställa sina julmatfrågor….


Millan, Aj med din svanskota! På Fredag får du titta på Nyhetsmorgon, imorgon får du lyssna på Radio:)! /Monika

monika | 2008-12-16 11:34:57

God förmiddag! Häftig ostbit, ser ut som Ni därhemma också har "slalombackar" på Er ostbit med som vi även får hemma ibland ;-) Ha en trevlig lunch, jag se fram emot morgondagen och få se vad Du bjuder på för smaskigt på tv4 :-) Efter att ha legat med ond svanskota i 2v så ska jag baka och fixa lite hemma nu till helgen....med barnen! Det finns en viss charm att vá lite sent ute med julpyssel ändå... Ciao! /Millan

millan | 2008-12-16 11:18:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *