JAG FICK TVÅ PAKET!

17 december - 2008 | 6 kommentarer

Jaa, så var det faktiskt, när jag stod här idag med kok, bak och konfekttillverkning inför fredagen plingade det på dörren och två stora paket anlände…i stressen sa jag åt killen att ”ställa dem där”!

Jag fortsatte med mitt, väldigt stressad…recept.nu ringer och vill ha recepten…

Hämtade flickorna och kör dem igen till fotbollsavslutning….Och hemma igen…Jisses är det bara jag till middag?

Och det var då jag kom på paketen, och tur var väl det för det visade sig att min gamle kompis Glenn Strömberg har skickat sin julklapp:)!

Inte julmat direkt men raskt lagade jag till en fantastisk ”Spagetti all´Arrabbiata”…Mums! Och spagettin var mycket tunn och fin men ändå ”integrale”. Bra Glenn! Och Tack för maten:)!

Och nu ska flickor hämtas igen….tipp, tapp, tipp, tapp,,,,,,,


Millan, Linda och Cecilia! Tack för kommentarer...:) och Cecilia, jag återkommer när huvudet blivit normalt igen...och fudgen är borta, men det är lätt fixat:)! Du får påminna om jag glömmer ..

monika | 2008-12-19 14:41:01

hej monika! Vad härligt att få paket...lagom till middagen, också! Har en liten fråga så här mitt i julstressen: Har du något tips på nyårsefterrätt till ett sällskap på ca 8 vuxna och 8-10 barn/ungdomar? Vill gärna att den ska vara lätt att ta med till värdfolket eftersom vi har bestämt oss för att göra lite var. God Jul!/Cecilia

cecilia | 2008-12-18 11:58:27

Hej, Härligt gott och enkelt me like. Reportaget blev ju jättebra och stort dessutom har visat kompisarna vad jag hjälpte till med *stolt*. Såg riktigt roligt ut i Jönköping och trevliga saker ni lagade dessutom. Ha det gott. Kram Linda

Linda | 2008-12-18 11:15:54

Hej hopp! Vá gulligt av din gamle kompis att skicka en massa god pasta m.m :-) Det måste värma , och så fårGlenn lite reklam för sina produkter på samma gång ;-) men just italiensk mat, pasta, risotto, lasagne m.m med bra olivolja, ja det förlänger livet säger de!! Varför inte införa lite av dessa produkter till ALLA skolor i Sverige!? Min röst gäller....för det!! För våra barns framtid!! Monika, lycka till idag m allt gott som du ska göra och m sändningen imorgon ! Ciao! /Millan

millan | 2008-12-18 09:28:45

Hej Monica S! Jaa, ibland är det roligt att vara jag! Men glastingen från Rosendahl låtter inte så tokiga de heller!:) /Monika

monika | 2008-12-18 08:49:19

Åh lyckliga dig som får så fina paket!! Jag fick också julklapp idag - från jobbet - massa fina Grand Cru glasting från Rosendahl - men de går ju inte att äta förstås...

MonicaS | 2008-12-18 00:50:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *