FLERA GODA 5-MINUTERSSILLAR!

20 december - 2008 | 2 kommentarer

Till alla er som gillar min Italienska sill och Västerbottensillen så finns fler goda recept till 5-minuterssillen på http://www.newsdesk.se/pressroom/abba/tag/monika-ahlberg


Hej Charlotte! Den kallrökta laxen är godast kall. Servera den med dillstuvad potatis som ensamrätt, mums! Eller gör små tilltuggsbollar av grovt hackad kallrökt lax och pepparrotsvisp, forma bolllar och servera på buffé. Lycka till! /Monika

monika | 2008-12-21 11:04:59

Hej! TACK för alla härliga julrecept!!! Ska genast skrivas ut.Jag fick en kallrökt lax i julklapp från jobbet och behöver lite tips. Tänkte ha den som en av rätterna på en buffé. Vilka rätter tycker du att man kan ha också? Hur serverar jag laxen? Kall som den är eller värma den? Vore kul att bre på ngn god röra o sen in i ugnen men jag vet inte ngt recept.Önskar dig en riktigt fin jul och ett gott nytt år! Varma hälsningar Charlotte

Charlotte T. | 2008-12-21 10:37:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *