GOD JUL ALLIHOP!

24 december - 2008 | 3 kommentarer

Jag måste få tacka för alla Julhälsningar och kanske särskilt då de postade Julkorten!

Jag tycker det är alldeles underbart att få Julkort på posten:)! (jag blir förstås glad för de på mail och sms också men de på kort per post är fantastiska att få!)

Och utan att lägga någon som helst värdering i vem som skickat vad blev jag bara tvungen att välja två ytterligheter som egentligen förmedlar samma sak;

Magnus och Åsa med familj, nyligen inflyttade till Manhattan, New York…som nu förstås sänder en hissnande julhälsning med Manhattan i bakgrunden…Och Daniel och Carolina med familj…”gamla” Djurgårdsbor sänder sin hälsning med vackra Djurgården i bakgrunden! Ni är för härliga:)! Tusen tack till ER och ALLA ni andra också för den delen:)

Slutligen vill jag önska Er alla en riktigt God Jul och jag hoppas Ni får en alldeles underbar julafton allihop och ät inte för mycket:)!

Och för den som känner sig sugen så går ju Monikas mat ikväll på självaste julafton,. 19,30 i Tv 4:)!


Hej Lena A! Vad härligt att Du fått så mycket inspiration, jag blir väldigt glad, det är ju det som är meningen med hela mitt arbete, att inspirera! Hoppas Du haft en skön jul! Och Mattias! 'God Jul till dig också! /Monika

monika | 2008-12-25 21:58:20

God Jul!

Mattias | 2008-12-24 14:17:32

God Jul Monika! och Tack för allt fantastiskt och underbart du gett mej som bloggläsare detta året ända från min första kommentar 16 april.Det gäller förståss matlagning som inte varit min starka sida förut men du har inspirerat mej mycket och familjen är bara glad för detta. Jag är också en livsnjutare och tack vare dej har jag lärt mej att inte vara så snål mot mej själv. Ha det bäst.Kram Lena.

Lena A | 2008-12-24 11:09:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *