GOTT SLUT OCH GOTT NYTT!

31 december - 2008 | 19 kommentarer

Mitt traditionsenliga Nyårsfirande blir inte av, värdinnan är sjuk,,,liksom jag. Länge ville jag trotsa naturens lagar då nytt erbjudande om ett festligt firande dök upp, ty, jag älskar ju festligheter….

Trots detta måste jag nog ändå för en gång skull kasta in handduken och hänga in klänningen i garderoben igen….eller kanske ta på mig den och gå tillbaks till sängen:)?

Vad ska nu detta bli för år?

Tusen tack alla Ni Kära läsare som följt mig här på bloggen sedan jag började skriva i slutet av mars, Ni kommer alla att utgöra mitt bästa minne från i år:)!

Nu gäller det att sätta fart på Thommy, lite hummer och champagne ska vi väl ändå ha;)!?

Och dra på trissor, just nu upptäckte jag att de sänder Monikas mat idag klockan 13 i Tv 4, måtte det nu vara Nyårsprogrammet för det är riktigt härligt och så blir det ju lite fest ändå:)!


Birgit! vi är starka vi kvinnor...;)! Gott Nytt År! Åsa! Ha, ha,,jag brukar visserligen alltid säga att min mat är väldigt enkel att laga, även denna....men jag vet inte...det brukar bli så stökigt;)! Gott Nytt År! /Monika

monika | 2009-01-01 15:36:42

Låt Thommy göra recepten från Tv.....eller kanske inte.... Det hade kanske blivit en riktigt minnesvärd nyårsafton!!! Gott Nytt År och Krya på dig! Åsa i Lund

Åsa | 2008-12-31 16:49:51

Jäsiken vad du är tapper!!!!!!! Medsyrra! Jag går på Ipren En till kram

Birgit igen.... | 2008-12-31 16:16:06

Jisses,,,Ni är för härliga! Här sov man bort ett par timmar och allt detta händer:)! Tusen tack allihop! Däremot händer inget här.. och nu vill Thommy och flickorna plötsligt äta "det som vi åt på TV"! Bäst att ta tag i saken.......annars lär det bli en alltför minnesvärd Nyårsafton...Det finns ju Alvedon;)! Kram till er alla! /Monika

monika | 2008-12-31 15:59:28

KRYA PÅ DIG! Och tack för alla goda recept och tips! En klen tröst; vi går mot ljusare tider, runt mig snoras, hostas och harklas det, jag småsippar luften, silar basiluskerna och bjuder på nyårsmys medan jag står på benen. Du är värd vila Monika. TACK FÖR I ÅR och din fina blogg o alla underbara, inspirerande matprogram o recept!!!!!!!KRAM

Birgit igen.... | 2008-12-31 15:49:05

lille Roland, vad är du missnöjd med??! ;) Tråkigta tt Du är sjuk Monika, men det är som det är. Njut & vila så mycket det går, så är Du snart på G igen. Thommy fixar nog ngt gott att dricka :) Det blir en annourlunda nyårsafton, men helt säkert bra den med. Tack för måga goda recept & trevlig läsning under 2008, ser fram emot 2009!! Gott slut och ett riktigt gott nytt år till Er alla.

cath | 2008-12-31 15:38:10

Gott Nytt År och krya på dig! K Heléne

Heléne | 2008-12-31 15:26:00

Vad tråkigt att du är sjuk! Hummer och champagne med mannen är inte heller så dumt. Jag firar i Florida och här är klockan snart nio på morgonen och alla sover fortfarande, ja utom jag förstås. I går hade vi 27 grader och strålande sol och det ser ut att bli varmt och soligt idag också. Vi ska grilla på utegrillen i kväll och dricka ett gott rödvin till (av pinot noir-druvan som är min favorit, det är billigt här) och vid tolvslaget blir det champagne förstås. Tack för alla underbara recept under året och allt annat från din blogg också. Hoppas du får en fin nyårsafton trots allt. Gott Nytt År, Maud

Maud | 2008-12-31 15:01:24

Många nyårshälsningar från ett kallt Oslo (-12 grader idag). Drömtårtan ligger tillsammans med champagnen i kylen och väntar på kvällens middag hos goda vänner. Jag hoppas du får en trevlig kväll ändå och krya på dig. Gott Nytt År till er alla

MonicaS | 2008-12-31 13:51:21

GOTT NYTT ÅR MONICA, och tack för alla underbara recept och en mycket bra blogg.- och krya på dig. mvh karin

karin | 2008-12-31 13:49:36

Hej hopp! jag igen som måste skriva några rader.... Hääääärligt att se dig på tv4 ;-) idag!! :-) Jag missade ju juldagrna då Du också var på Tv! Gud sååå gott allting såg ut!! Men kära någon, nu är jag fööööörseeeenad med dukning och fixandet! Åh, jag lovar göra din goda passionerade hjortronparfait nästa år 2009!! Min man tyckte även varmrätten såg GRYMT gott ut!! Jaha, bäst och öva mer på den rätt avancerade rätten till nästa år då!! Snart Champagne (Moet chandon 2000 grand vintage eller Pol roger eller Louis Roederer och Hummer m.m Tur dagen är lång...:-) Ciao! /Millan

millan | 2008-12-31 13:37:56

Hej Monika ochh alle I andre.... Jag vill önska alla ett gott slut och ett gott nytt, med förhoppning om att ni som är sjuka blir friska och att ni som är friska förblir det...! Firar i stillhet med min själs älskade och ett par humrar från Västkusten och en hygglig champagne som enda sällskap, då våra vänner i år var upptagna på annat håll, och visst kan man ha det sämre? Att ha sin man lika kär som för tjugo år sedan och som bäste vän dessutom, är väl ändå den största ynnesten....och humrarna gör ju liksom inte det hela sämre! Jag önskar er alla en magisk kväll, och Monika du kan väl försöka att spraka och gnistra i ditt bäsa nattlinne och fyll gärna varmvattenkruset med champagne om du önskar - för lite mer glamorkänsla.... Kram till dig!

Susanne | 2008-12-31 13:09:25

TÄNK, ATT DET GER / GAV MIG NÅN SORTS TRÖST, NÄR JAG SER, ATT FLER GER UPP OCH TILLÅTER SIG VARA SJUK. DET KÄNNS FÖR MIG SOM OM ALLA LEDER VÄRKER UT UR KROPPEN. JAG TÄNKER PÅ MEDELHAVET OCH DESS FÄRGNYANSER......GLÄDS SEN ÅT KAFFEPRALINERNA & VET, ATT DET KOMMER ANDRA DAGAR. JAG TACKAR JA TILL LIVET OCH DET NYA 2009-------MITT BLAND SNORPAPPER OCH VARMT HONUNGSVATTEN. TACK TILL DIG MONIKA & NI ANDRA, SOM GJORT TILLVARON MYCKET LJUSARE. VI HÅLLER MODET UPPE. LJUSET ÅTERVÄNDER !!

ELIN MARIA SUNDBERG | 2008-12-31 13:04:24

Ha, ha Roland! Men Why not? Vad är det för fel på traditioner? Men Glad Påsk då om du hellre vill det!? /Monika

monika | 2008-12-31 12:50:05

Det var ju ett VÄLDIGT unikt inlägg denna tid på året!

Roland Ch. Johansson | 2008-12-31 12:20:55

Goa Gulliga Monika ;-) Tack för tips på champagne.... Ja, hoppas din man har en skumpa på kylning nu och hummer ja, det finns kvar på kära Östermalmshallen.... Där kan han köpa några underbara chokladtryfflar nu om ditt goda julgodis är slut :-) Ha en JÄTTE trevlig och mysig kväll med dina nära och kära! ps.Det komer flera nyår och fester för Dig 2009!!! ibland måste man bli sjuk för att förstå hur härligt det är att ha hälsan och vara frisk så många andra dagar per år....;-) GOTT NYTT ÅR, du är värd den största raketen i år !! (snart) Champagnekramar TILL Dig och din familj och ALLA bloggmattjejer önskar Millan :-) snart lunch-då en Chamoagnekram till Dig

millan | 2008-12-31 11:21:08

Krya på dig och ett riktigt Gott Nytt År dill dig och alla andra på bloggen! Annmarie

Annmarie | 2008-12-31 11:11:37

Ha, ha Caroline! Vilken underbar kommentar! Att jag inte såg det hela så från början; Nyår i sängen, iförd i bästa stassen med sällskap av hummer och champagne....lustigt, kände mig genast mycket bättre för en sekund:) Gott Nytt År på dig! /Monika

monika | 2008-12-31 10:56:54

Ja, sätt karln i arbete nu! Förstå vad lyxigt att tillbringa aftonen med hummer och champagne i bästa stassen. I sängen. Sämre kan man ha det. Krya på dig, och tack för all inspiration. Kaffetryffel och sill på italienskt vis gjorde succé på julaftonen. Dock inte i direkt kombination. Gott nytt!

Caroline | 2008-12-31 10:47:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *