HUR GICK DET HÄR TILL?

31 december - 2008 | 5 kommentarer

Här står vi med hummer och grejer…

Och maten verkar ju vara till belåtenhet..

Nu saknar vi bara William…första Nyårsafton utan William…..antagligen värre för oss än för honom!?

Och nu har den andra värdinnan tillfrisknad ungefär som jag så nu blir det champagne och fyrverkerier..precis som vanligt….Hurra för Alvedon! Och Happy new Year!

Skam den som ger sig;)! Och fortsättning följer…..


Cath! Jaa det blev mysigt, jättemysigt! Och det låter ju kul med pepparkakshusen...det får vi prova nästa år! Gooood fortsättning till dig! Millan! Gott nytt själv och vilken underbar kommentar, jag suger åt mig och rodnar..Tack själv för att du finns! Utan Er alla hade inte bloggen varit något alls! /Monika

monika | 2009-01-01 16:50:54

Gott nytt 2009!! Vá härligt att din nyårsafton blev lyckad, det är tur att de där alvedonpillrena finns eller du fick säkert hjälp av dina kära så Ni hann denna kväll! Hoppas verkligen att Du bloggar ett tag till.... Man blir så GLAD över ALLA goda recept Du skriver ;-) Tack för att Du finns! Må så gott! /Millan

millan | 2009-01-01 16:12:57

Hej! Det ser ju ut att ha blivit en jättemysig nyårsafton!! Hummern ser inte dum ut.... Vår kväll var också väldigt lyckad i goda vänner sällskap. God mat och gott att dricka. Som tradition så gick 2 st pepparkakshus i luften! (Det är det viktigaste när vi åker: Pepparkakshuset är väl med???? ) Det är trettonåringarnas stora nöje, dessa smällare och raketer!! :) Hoppas Du är piggare idag och kan göra som nästan alla andra - ta en låååång promenad och efter det bara vara hemma och njuta av nyårsdagen! God fortsättning på det nya året - 2009!

cath | 2009-01-01 16:05:00

Hej Catrin! Tack för trevlig kommentar:)! Och Gott Nytt År själv.... hälsa min favoritkust! /Monika

monika | 2009-01-01 15:32:12

GOTT NYTT ÅR! Ett stort tack till dig,och din fantastiskt fina och inspirerande blogg.Ser framemot ett nytt härligt år,med dina härliga recept och tips.Krya på dig,njut av aftonen.(William har det säkert toppen,Åre är ju bara så underbart! Kram från västkusten.

Catrin Nilsson | 2008-12-31 21:06:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *