MED SINNET FULLT AV ANKA OCH KRÄMIG MOZZARELLA…

8 januari - 2009 | 4 kommentarer

ska jag nu planera lördagens middagsbjudning…..12 vuxna, 7 barn/ungdomar, 2 hundar och en hamster! Och jag vill ju förstås att alla ska bli lika nöjda! Kärt besvär dock, de kommer att bli alldeles fantastiskt kul…:)! I alla fall om jag får bestämma och det får jag ju nästan alltid….


Mmm det med pastan gör jag ofta i olika varianter och massor med färsk svartpeppar ovanpå allt! Trevlig Fredag!

Cat | 2009-01-09 18:17:42

hej Cat! Ha, ha ja Tussan kliver redan omkring på matbordet som om hon äger det;)! Och det där lät ju gott med jalapenos och mozzarella...något väldigt gott och enkelt är nykokt pasta, gärna stor sort, "urkramade" ugnsbakade körsbärstomater, oliver och till sist rivna bitar av krämig buffelmozzarella som får smälta ner, massor med basilika mums! Elin Maria! Du är en sann och glad supporter, Tack! Idag är det underbart väder här i Stockholm och våren pockar på trots snön! Ha en bra dag! /Monika

monika | 2009-01-09 09:40:38

GRATTIS TILL DAGENS RADIOMEDVERKAN ! HÅLLER MED I DET DÄR OM GLÄDJE I MAT & ÄTANDE. SÅ RÄTT SÅ !! MIDDAGSBJUDNING ?? BLIR DET JULGRANSPLUNDRING RENT AV I KOMBINATION MED EN KNUTSBAL ?? HEJDÅ TILL JULEN, VÄLKOMMEN TILL LJUSET & DET STORA I ATT FÅ VARA PÅ BENEN IGEN. SÅ LYCKOSAMT OM DET BLIR EN VARIANT ELLER ALLT DET DÄR ? MATEN OCH UPPLÄGGEN FIXAR DU JU LÄTT. JAG GLÄDS MED DIG, SOM VANLIGT. KAN BARA BLI BRA. DU SKRIVER VÄL & HÅLLER OSS AJOUR OM DINA PLANER ?? ALLT TREVLIGT ÖNSKAR JAG ER PLANERING & ALLA " UTTÄNK " ÄR EN STOR DEL AV GLÄDJEN INFÖR.......& ALLT GOTT TILL ER ANDRA OCKSÅ I ERA TANKAR PÅ HUR ÅRETS FÖRSTA BJUDNING SKA TA SIG UT......

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-01-08 21:07:16

Särskilt viktigt är det till hamstern ;O)) Hon får väl hedersplatsen *ler* kan riktigt se ditt matord fyllt med glada gäster och en ännu gladare hamster ;O) Du måste ju berätta om mozzarellan, vad du skall göra du vet ju att jag älskar mozzarella. Funderar på att experimentera med små fyllda jalapenos alt småpaprikor, fyllda med mozzarella, örter kanske vitlök/solt.tomater och sedan panering ev med kex, och grilla/fritera, alt linda parma el bacon och in i ugn hmmm får filura vidare gjort liknande med phillyost mm och vill nu utveckla vidare. Är mitt problem att jag har sååå svårt att hålla mig till recept, håller alltid på att lägga till el dra ifrån, men är ju så världens succéer uppkommit ..................och tillika fiaskon iofs hahaha Lycka till med bjudningen!

Cat | 2009-01-08 20:11:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *