NU KÖR VI SÅ DET RYKER!

12 januari - 2009 | 10 kommentarer

Så kom den då, Måndagen med stort M. Nu ÄR verkligen helgerna slut och ordningen ska återställas. Själv låg jag halvt sömnlös och funderade på om det var dags för en vit månad….det enda är att det är så mycket roligare att äta gott om man får dricka ett glas vin till;)! eller hur? så jag släppte tanken och kom fram till att jag är en alldeles för hängiven njutningsmänniska för att klara detta just nu…(jag vet, inget bra argument, kanske är det så enkelt att jag har för dålig karaktär?) så jag började istället fundera på vad som ska uträttas under det här året, som jag vet om i dagsläget bör väl tilläggas… Mitt arbetsliv är ju lite ostrukturerat på det viset, jag vet ju inte riktigt hur ”nästa månad” kommer att se ut men de blir å andra sidan många glada överraskningar under året med nya, roliga förslag och erbjudanden….Imorgon är en annan dag!

Ett axplock;

En julbok, ”Monikas jul”  till julen 2009

Presskonferens på posten i Januari…

Tillbringa fyra dagar i Februari  på Casino Cosmopol i Sundsvall, föredrag

Föredrag i Hälsingland, Februari

Åka till Åre på sportlovet och därifrån direkt till Skåne på en resmässa och laga mat

Diverse tidningsomslag och intervjuer,Februari/Mars

Till London i April som ”starchef”ha, ha! på ”London book fair”

Kurser i förädling, matlagning och inspiration

Sedan kommer sommaren och i September åker jag till Italien som ciceron och ”dragplåster” antar jag, på en matresa i trakten kring vackra Amalfikusten….måste fräscha upp min Italienska! Direkt därifrån till Bokmässan i Göteborg…jaaa och sen är det jul igen…..och igen….. och igen….

Och ikväll blir det ingen Guldbaggegala live för mig, den får avnjutas i Tv-soffan för en gång skull, måste samla ihop mig nu;)!


Catharina! Tack!:) L8! Absolut och så bra, då är ju en bok såld;)! /Monika

monika | 2009-01-13 08:19:49

Jaha, då har jag verkligen en anledning att besöka Bokmässan i år:-) Lovar att köpa din bok!

L8 | 2009-01-12 22:13:16

Välkommen till Skåne! Nästan lika vackert som Amalfikusten..;-) Ett sådant härligt år du verkar ha framför dig! //Catharina

Catharina | 2009-01-12 21:24:21

Bra där Caroline! Då vet jag ju att det kommer en person i alla fall;)! /Monika

monika | 2009-01-12 17:20:12

Åh, såg att det var klubb-kvällar i Sundsvall, då ska jag genast tipsa min lilla mor i alla fall... och så kanske jag måste bli medlem själv, rent av! ;-)

Caroline | 2009-01-12 16:39:11

Lena Pe! Då ses vi i Åre! Catrin! Denna resa kommer inte i Tv men det blir förhoppningsvis annat i Tv. Men vad bättre är att denna resa kommer snart att annonseras så det går ju att åka med!:) Millan! Men jag äter ju gott varje dag...;)!Och jag vet precis vilken renfilé hon gjorde, den är supergod! Och tack för vintips, särskilt Tignanello...mmmm så gott! Monica S! Såklartr du kommer få tid för god mat på din Italienresa...där är ju maten god nästan överallt! /Monika

monika | 2009-01-12 13:55:54

Åh Amalfi, där var jag för många år sedan - har många fina minnen därifrån. Den bästa pizzan jag någonsin ätit var på restaurangen på torget nedanför kyrkan.. mmmmm Ska också till Italien i sommar, men till Gardasjön. Hoppas få tid till en liten matresa runt i området emellan alla konserter (min sons orkester ska på tur dit.. )

MonicaS | 2009-01-12 12:01:15

Vad är det nu alla säger !? Jo, ett glas vin eller 2 kan man dricka varje dag ;-) I det RÖDA vinet är det fullt av antioxidanter och vin är då bra för immunförsvaret(!) :-) För min del så blir det inte varje dag, MEN helt klart, äter man något gott och dessutom hemlagat, ta dig ett glas vin och njut!! Min mamma pratade om sin renfilé igår ála Monika Ahlberg...hon lagat efter nyår... Gud så gott!!Jag log och då vet du att min mamma gillar dina recept!! Jag rekommenderar Vergelegen från Sydafrika, prisvärt och helt ok Har man lite dyrare smak och som min man och jag unnar oss ibland ,så är Engelbrecht Els, sydafrika grymt god. Slutligen Tignanello, Antinorivin från Italien- fantastico :-) Min man har en vinkyl.....lite kul!! CARPE DIEM ALLA GULLIGA!!

millan | 2009-01-12 11:59:42

Hej,vilket härligt arbetsår du går till mötes. Amalfikusten i September kan väl göra,vem som helst grön av avund. Är det möjligtvis något vi kommer kunna njuta av i tv? Hoppas det,annars är det bara att vänta in boken till Jul. Ha en fortsatt trevlig dag/Catrin

Catrin | 2009-01-12 11:08:07

Hm, föredrag i Hälsingland lät spännande för min del... Undrar just vart och i vilket sammanhang... F ö ska jag också till Åre på sportlovet! Längtar redan. /Lena

Lena Pe | 2009-01-12 10:52:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *