SE HÄR PÅ MITT UNDERBARA FYND!

14 januari - 2009 | 6 kommentarer

Vackraste blompinnarna med jultema som jag sprang på igår på Svenskt tenn!

Nu kommer de inte att bli blompinnar i min bok utan skinkpinnar;)!

Och eftersom jag nu skaffat batterier till kameran vill jag gärna dela med mig av glädjen en julros kan ge. Detta är min finaste julros i trädgården, den finns just utanför köksdörren och har nu hur många blomknoppar som helst, vilken lycka!


Hej millan! Om du fick en julros här under julen kan du plantera den så fort du kan gräva i jorden....och tulpanlökarna detsamma. Dock är det inte säkert att det kommer att tulpaner denna våren men nästa;) Annars är det ju vanligast att plantera lökar på hösten! /Monika

monika | 2009-01-15 09:43:48

vilken underbar blomma, jag ska plantera en eller 2, men frågan är när är det bäst? Tulpanlökar planterar man bäst på hösten!? Jag måste lära mig mera ;-) Tycker ju äldre man blir desto mera blomor vill man ha inne och ute! Vita orkideér är min favorit och nu tulpaner i massor :-) må så gott! kram/Millan

millan | 2009-01-15 09:09:17

Lena P, Lena A och L8! Ja visst är de underbara...vilken glädje! Det ser ju onekligen lite knäppt ut ibland då de blommar i snön.....jag har en fantastisk rosa också men den har inte börjat ännu! /Monika

monika | 2009-01-14 21:44:39

Mmm, förstår att du är nöjd över dom blompinnarna. Jättefina!! Och visst är det något speciellt med julrosor som blommar när inget annat blommar. Måste kolla om mina har vaknat ännu. Dom står tyvärr inte lika bra som din verkar göra.

L8 | 2009-01-14 21:19:21

Hej! Jag har en bl a en julros som står i en kruka på yttertrappen sedan i maj och dagen före nyårsafton upptäckte jag knoppar på den.Det gav lite extra till den dagen och nu blir jag glad varje gång jag ser den./Lena

Lena A | 2009-01-14 15:09:36

Fina blom(skink)pinnar men finast är ändå julrosen... Mina ligger dolda under snö, brukar blomma framåt mars först. Nu fick jag nästan lite vårlängtan, kanske dags att börja så frön snart... /Lena

Lena Pe | 2009-01-14 14:31:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *