THOMMY KOCKAR!

14 januari - 2009 | 11 kommentarer

Och nu är det tur att jag har batterier i kameran…för Ni kommer väl ihåg när det var sist? 15 September om jag inte minns fel…..;)! Och biffarna för dagen ser riktigt smaskiga ut… och nu är det klart:) dvs jag hör hur han ”mmmmar” sig där ute i köket!


Glada kocken, en glad kock gör också "glad och god" mat så jag är säker på att det blev supergott! Ser ut som han inte gjort annat, så han kanske skall göra det lite oftare nu har vi ju sett bildbevis på att han kan ;O) Ha en superdag idag!

Cat | 2009-01-15 11:20:08

Monica S! den boken har rekommenderats mig många gånger, dock tror jag att det är för sent att lära "gamla hundar sitta"! Bra med gott kaffe! Och du kanske får din man till spisen om du säger att du tyckte att Thommy såg bra ut där han stod.....sådant brukar bita på män;)! Millan! Ha, ha jag tror mer på att han ger järnet..... /Monika

monika | 2009-01-15 09:47:12

grattis :-) vad är det man säger..... "den som väntar på ngt GOTT väntar aldrig för länge" ;-) Bra m broccoli och blomkål, han tänker på järnintaget ox´å :-) Ha en trevlig dag! /Millan

millan | 2009-01-15 09:16:49

Vet ni vad - om ni inte läst boken "Familjens projektledare säger upp sig" av Gunilla Bergensten (finns i pocket) så gör det. Det låter som om fler av här skulle känna igen sig i vad hon skriver. Jag läste den i helgen och jag kunde inte sagt det bättre själv. Monika, det är alltid trevligt att ha sönerna hemma. Tyvärr sällan de alla 3 är hemma samtidigt numera. Den yngsta bor hemma, men de andra på andra orter. Men sonen ska tävla i barista NM och är hemma för att träna lite... träningsläger... jo jag säger då det. Men gott kaffe får vi!! Måste tänka ut vad jag ska säga till min man för att skrämma honom till spisen nu...

MonicaS | 2009-01-15 00:01:20

Monica S! Låter härligt med både restaurang och alla söner hemma! Maud! Åhh, akta dig så stolt han är när han hamnar där! Och kaklet är underbart, Handgjort från Portugal....tröttnar aldrig! Susanne! Jag sa bara att tjejerna på bloggen hurrade för Micke iigår...och det räckte! Ha! Cath! Varenda ord kunde vara mitt...;)! Susanne! Det var gott....väldigt gott till och med! Mona! Nu blir han stolt som en tupp för det var väl precis det han ville höra! Visst blev det entrecote men inte med klyftpotatis...för det vet han inte hur man gör men han kokar en väldigt stor gryta med potatis, broccoli och blomkål så lägger han massor med smör däri...och ja, bearnaisen var där! /Monika

monika | 2009-01-14 21:55:39

Hej! Thommy...Åhhh..snygg som alltid! Ser ut som entrecote på spisen? Blev det tillsammans med klyftpotatis och berniessås "om männen själv får välja"? Ser gott ut. Mona

Mona | 2009-01-14 21:37:21

Du har rätt Cath, det är bra svårt att låta bli att HÄRSKA i köket, även om man låstsas att han är fri att göra som han vill.... Kommentarer liknande dem du räknade upp är svårta att låta bli och man får allt bita sig i tungan ibland... Men jag är säker på att Monika fick en kanonmiddag - biffarna såg underbara ut!!!

Susanne | 2009-01-14 20:52:54

Det är ju sådana här gånger man ska hälla upp ett glas rött..... sätta på favoritcd:n och bara njuta...... För hur ofta har man det så bra??? Försöka att låta bli: Vad letar Du efter?? Elvispen har jag flyttat! Glöm inte folie så det inte bränns!! Skål för dessa underbara män som då & då fixar en god middag och vi får bara njuuuuuta! ;) Är det inte så ofta det händer, tror jag faktiskt att man njuter ännu mer!! Han ser så nöjd ut, det blir nog en kanonmiddag!! :) Ha en bra kväll!!!

cath | 2009-01-14 20:42:45

My oh my, han kockar och rockar....Vadan detta celebra gästspel vid spisen? Har du hotat honom? I så fall behöver du inte redogöra för med VAD du hotat....;-)

Susanne | 2009-01-14 20:17:56

Ser ju mysigt ut och "kocken" ser glad och stolt ut också. Jag tycker dina kakelplattor är jättefina. Har tänkt på det flera gånger tidigare då jag sett bilder från spisen. Hälsn/ Maud

Maud | 2009-01-14 19:41:05

Ser smarrigt ut! Jag tog sönerna med mig på restaurang jag. Har besök av en av de frånflyttade och för att "fira" besöket gick vi på restaurang. Det var både gott och trevligt.

MonicaS | 2009-01-14 19:26:36

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *