KREATIVA TANKAR HOS FRANKENSTEIN!

15 januari - 2009 | 14 kommentarer

Kände mig lite upprymd inför mötet med Pontus och Cilla idag. Kul att komma igång och nästan ännu roligare att träffa dem, igen!

På vägen dit ringde ”skumpa-julle”,,,gissa vem? och när han hörde att jag skulle träffa Frankenstein bad han mig hälsa att han borde klippa sig, och det gjorde jag!

Men då svarade Pontus att  -”Skumpa-julle är bara avundsjuk för att han inte har något hår att klippa!”

Ja, ja …sedan kom vi igång och kom på storartade saker:) så nu blir det att gå upp på förlaget redan imorgon och få med dem på det nya tåget…Håll tummarna allihop!

Iväg från Pontus och upptäcker en underbar ostbutik på ”hans gata”…..värt ett besök!

På vägen till fritids undrar jag ändå om jag inte ska göra något åt min svinonda hals….och se det slutade här..

Med halsfluss!!! Jag visste det nog innerst inne, har varirt så svullen i halsen att det knappt funnits ett hål och på nätterna har det brunnit rejält. Men nu blir det bättre!

Neej hörrni, ska väl ta och lena halsen med Glenns goa grejer….men först föräldramöte med Williams fotbollslag…..


Ska hälsa Thommy det från dig;)! /Monika

monika | 2009-01-17 13:31:40

Hmmm jag tror jag fattar...skåningar är lite trögare än andra, för mycket fet mat! Thommy är helt klart snyggare än Pontus och säkert snällare oavsett vad du skriver hi,hi. Ser fram emot hans nästa drag när det gäller middagsmat. Kram Mona

Mona | 2009-01-16 22:57:51

Men Mona! Klicka på ordet så ser du vem det är!:) Och jaa de är faktiskt lite lika men det är dem inte i verkligheten...Pontus är mycket, mycket snällare, som ett lamm! Ha, ha! /Monika

monika | 2009-01-16 22:41:13

Aha!!! Nu vet jag vem det är! M P såklart! Eller har jag fel igen? Nej, jag fattar inte vem det är. Kolla bilderna på Pontus du kan inte missa likheterna. Mona

Mona | 2009-01-16 22:28:59

Hej Mona! Ha, ha, det var fel! Du får gissa igen;) Och jisses jag har aldrig sett att Pontus är lik Thommy men ddet kanske han är?! Och du måste absolut inhandla några av dem...särskilt Min mat, Klassiska tårtor på mitt sätt, Monikas buffémat, Pick nick för alla tillfällen, Monikas örtramat,,,menykokböckerna,nej Herre Gud nu håller det på att bli nästan alla! Men i och för sig, vsrför inte;)! /Monika

monika | 2009-01-16 22:17:20

Hej! Skumpa-Julle måste vara Thommy.....och Pontus ser ut som en son till Thommy..men jag gissar på en nära släkting. Dom är otroligt lika. Hoppas du mår bättre Monica. Har inte dina böcker men jag ska inhandla någon av dom snarast...finns visst på Å har jag sett. Grytan med potatis, broccoli och blomkål lät riktigt gott ..den ska jag testa. Kram Mona

Mona | 2009-01-16 21:12:52

Bmg! Vad härligt att du blev lite uppiggad av min blogg:)! Och vad Frankenstein gör...se mitt tidigare svar till Susanne...Tack för omtanke.... Susanne! Inte alls;)! /Monika

monika | 2009-01-16 07:41:16

Så korkat av mig....

Susanne | 2009-01-16 05:27:57

Monika, så här efter helgerna....... God fortsättning på dig och mycket lycka till med julboken. Jag själv blev magsjuk över helgerna, så det blev litet si och så med firandet. När jag väl orkade sitta vid datorn, ja då var det din blogg som lättade upp stämningen fast jag inte direkt kunde äta, det du! Jag är liksom Susanne ovan också mycket nyfiken på vad Frankenstein är för något. Något som finns i Stockholm? Sköt om dig, tänk på att halsfluss är inte och leka med! Krya på dig.

Bmg | 2009-01-15 21:39:51

Tack Millan och Ida för Er omtanke, känns skönt! Elin Maria! Tänk igenom mycket noga vad du vill med din bok, gör en skiss/plan, bestäm dig för vilket omfång, och kontakta sedan ett förlag för att visa upp det hela. det är många som får ett ja på sitt förslag trots att de inte är "kända", det absolut viktigaste är att ha en väl genomtänkt idé och tro på den stenhårt, då gör de andra det också! Susanne! Kanske är du en gammal lantlolla trots allt...ha, ha! Nej då, jag förstår dig, han är formgivare och formger såväl böcker som inredning, annonser, restauranger...ett geni helt enkelt, förstod du inte det;)! /Monika

monika | 2009-01-15 21:33:43

Jag surfade in på den där Frankensteins hemsida, som du länkade till, men jag fattade inte riktigt; vad är det för ett ställe egentligen? Restaurang? Klädaffär? Eller...reklambyrå? Informationen på hemsidan var minst sagt knapphändig (non-existant), men vi lantortsbor begriper oss inte riktigt på det där.....eller så är man för gammal, men det vill jag ju inte tro!

Susanne | 2009-01-15 19:40:29

VET INTE OM JAG FRÅGAT : HUR GÖR JAG, SOM VANLIG PERSON, UTAN KÄNDISSKAP, OM JAG VILL SKRIVA EN BOK ?? I STORT, VILKA ÄR DE GODA TIPSEN ?? DU INSPRERAR MIG SÅ.... SE UPP MED DET HALSONDA. SÅN´T ÄR INTE ATT LEKA MED. DU MÅSTE FÅ BLI FRISK NU FÖR ATT ORKA MED I DITT TEMPO. LIVET GÅR JU INTE I REPRIS. SO TAKE CARE, SNÄLLA !

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-01-15 19:27:10

mot ont i halsen hjälper ofta det enkla: ett gott te med lite skummad mjölk och honung. hoppas du blir bättre!

Ida | 2009-01-15 18:05:10

Som jag sagt tidigare....All lycka till m julboken! Gott råd, ta det lite lugnt nu, tänk på att du har halsfluss, det tar ngn dag innan pc tar! Jag menar vi är ALLA rädd om dig och de där otäcka bacillerna är inte och leka mé ;-) Jag hoppas du lyssnar nu!! Ciao! /Millan :-)

millan | 2009-01-15 17:29:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *