MIN MORGONGÅVA!

15 januari - 2009 | 4 kommentarer

Nej, nej vi gifte oss inte igår efter det att Thommy lagat maten;) men jag fick ta emot ytterligare en härlig present av min gamle kompis Glenn Strömberg i morse! Denna gång kom krämiga, lena desserter till min dörr!

Visst ser de riktigt goda ut? Tiramisú, Cappuccinomousse och Dama Nera som är en chokladmousse….mmmmm… ska testas vill jag lova!

Nej, nu måste jag iväg på möte med Frankenstein, Pontus, Cilla och jag ska ”drömma ihop” julboken, kul! Och så är det faktiskt, detta är ett av de allra roligaste stadien i arbetet med att göra en bok, allt är möjligt och ingenting är omöjligt:)! Något senare blir det förstås en byråkratisk kamp med förlagsfolket om ören och kronor…men där brukar jag faktiskt alltid vinna till slut;)!


Hej Marianne! Då har vi sniorat i kapp du och jag....skönt att du är frisk! Roligt att allt blev gott och bra på julbordet:) Och visa bara bilden på Thommy vid spisen så springer nog din man dit,,,han kommer inte att vilja vara sämre!' Marrimloster! 'Ja det vill man...av flera skäl, han är väldigt gullig och trevlig också;) Monica S! I will try.... /Monika

monika | 2009-01-15 16:44:36

Tänk å ha en sån kompis... han kan få min adress oxå....

MonicaS | 2009-01-15 16:20:00

jag vill oxå va kompis med glenn.

marrimoster | 2009-01-15 15:55:07

Hej Monika! Nu är det en tid sedan jag var inne på Din blogg. Sängläge med förkylning har hindrat det hela. Men oj, vad Du är aktiv som alltid. Lycka till med Din nya bok. Med Din kreativitet är det väl lätt som en plätt att "bli med en ny bok". Ja, nu är julen både slut och utslängd. Det har blivit en hel del från Monikas kök i vårt kök. Senapen gjorde jag förstås,fantastiskt god och fortfarande inte slut. Den "underbara wienernougaten" blev bara så underbart god. Passionead hjortronparfait blev det både på Nyårsafton och Trettondagsafton ( inte samma gäster förstås.) Fantastiskt god! Sedan blev de philadelphiaost med lingon på pepparkaka.(himmelsk gott) Sedan har det blivit lite smakprov på allt det goda vi gjorde tillsammans här i Jkpg. Ibland undrar man om man gör någor annat än lagar mat. Får se om jag kan fresta min man så att han gör som Din Tommy. Ha´det bra och tack för alla trevliga inlägg! Mariann

Mariann(en av "flickorna "på JP) | 2009-01-15 12:14:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *