TJOHO, VAD ALLT HAR VARIT KUL IDAG!

16 januari - 2009 | 14 kommentarer

Se själva;

Vilken vårkänsla hos Rice! Det bara pirrade i hela kroppen! Och ännu bättre var att jag träffade på Eva och Karin så vi fick prata lite jul också;)!

Och sedan hamnade jag här hos Casagent som var en ny bekantskap för mig, men ni skulle se dessa röda fat! De var verkligen vackra…annat spännande var gammaldags tunga burkar,,,perfekta för julkonbfekten…för att inte tala om vinglasen som bars upp av en snirklig silverfot…ahhh så fint!

Och se´n kom jag till ”gamla Susanne” på Gerbera och det blev ett kärt återseende. Vi har ju samarbetat länge….och nu har hon börjat virka tårtor också! Vilken fantastisk människa! Snacka om att göra precis det man tänker när andan faller på, Hurra för dig Siusanne!

Därefter var det dags att entra Kamelos monter…här kände jag ingen speciell person men klev in och nu känner vi varandra! Och det är tack vare dig Sassa, här i bloggfamiljen:)! Tusen tack för att du tipsade mig,,,,såååå fina saker!

Och så Kära gamla Agneta som har funnits i mitt liv hur länge som helst!

Nöjd och glad lämnade jag mässan, dags för stormötet!

Och HURRA!!! Det gick superbraaaaa! Nu ska jag vara Super Nanny ,förlåt menade förstås Super Mamma:) Måla glittriga hjärtan och stjärnor på kinder och pannor och laga Tacos till 4 fnittriga tjejer som ska gå på Galapremiär…med mig…stämningen är minst sagt på topp:)!


Sassa! Vi kommer absolut att ses en dag, det känner jag på mig och jag brukar känna rätt:)! /Monika

monika | 2009-01-18 10:32:42

Hej Monika, Besökte Formex och Kamelos monter i dag ( lördag). Jag känner mig som en ambassadör för dem. De berättade att du besökt dem och de gladde dem verkligen. Jag njuter av deras engagemang och kreativitet. Vi kanske ses en dag ! Kram från Sassa

Sassa | 2009-01-17 22:13:07

Hej Eva! Varmt välkommen hit till oss, här har vi riktigt trevligt.)! Och extra kul med en Ålänning, jag lägger till dig på "internationella listan":)! /Monika

monika | 2009-01-17 13:33:50

Hej Vad kul att jag har hittat din matblogg. Jag har flera av dina kokböcker och har lagat massor ur dem alltid med lika gott resultat. Hälsningar från Åland. Ewa

Ewa Mattsson | 2009-01-17 10:53:35

Tusen tack allihop, Ni verkar nästan lika glada som jag över att förlaget knäppte upp skjortan lite;)! Och det ska Ni vara...Nu kommer den bli helt oemotståndlig! Lena A! det där att ni nu är nästan lika gamla var kul! Hanna! Gud, det skulle du sagt! Jag hade blivit överlycklig, det blir jag alltid när människor berättar att de läser min blogg! Och visst ses vi på Champagnefrukosten, igen eller för andra gången då! Birgitta! Det kommer inte att bli "lika" bra men det kommer att funka! Ida och Anna! Ja de röda faten var verkligen makalösa, helt oemotståndliga....;) Milla! Kul med mattan:) låter fint! /Monika

monika | 2009-01-16 22:33:31

GRATTIS TILL DIN FINA DAG :-) Härligt att det "pirrar" i dig då Du besökte Formexmässan-lyckost! Vilka härliga färger, det skulle pirra i mig mé... Nu längtar man att köpa tulpaner i alla dess färger, nytt porslin, nya krukor m.m!! min man o jag har bestämmt oss! Beställer en ny vardagsrummatta i morgon.Färger orange,rött och lite lila snacka om eldigt i nya hemmet....kul!! Grattis till nya framgångar med den NYA kommande julboken!! Ha en trevlig kväll! let´s dance hälsningar ;-) /Millan

millan | 2009-01-16 20:02:57

Det röda porslinet vill jag också ha. Inte bara till jul. Tänk er en riktigt regning och grå dag, allt är bara supertrist och så serverar man middagen på dessa tallrikar. Man kan väl inte bli annat än glad sen.

Anneli Z | 2009-01-16 19:31:40

otroligt fina röda fat!

Ida | 2009-01-16 19:00:46

Hej Vilka härlig bilder...vår i luften! Jippiieee! Nu till nåt annat..en fråga jag ska bjuda 12 av mina vänner på lammkotletter, vilket jag endast gjort med närmaste familjen tidigare och då stekt på dom direkt innan servering,men att steka sååå många verkar som ett hästjobbi finklänningen!....Kan jag steka på dom hastigt på eftermiddagen för att sen värma dom i ugnen eller blir det inte bra?

Birgitta i Strängnäs | 2009-01-16 18:44:01

Tjoho vad det har varit kallt idag! Lyckliga du som varit på Formexmässan. Jag var på den i höstas och det var underbart inspirerande. /Maud

Maud | 2009-01-16 17:46:01

HÄRLIGT !! HÄRLIGT !! TACK ATT VI FICK SE SÅ MYCKET FINT. VISST BLEV DET EN HÄRLIG DAG. ÅH ETT SÅN´T AVSLUT SEN. GRATTIS TILL DIG MONIKA & HA ALLA EN SKÖN KVÄLL.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-01-16 17:14:30

Hej Monika! Idag har vi faktiskt mötts...liiiite konstigt var det, visste inte riktigt om jag skulle säga att jag var läsare av din blogg...Jag liksom Sara känner härliga Anna Fleberg! Kanske ses vi igen på frukosten hos Sara? Vad kul att du lagt in bilder därifrån..var inte så länge på mässan men RISE var en av dom montrar som jag stannade till vid..verkligen härlig sommarkänsla! Ha det gott...skönt med fredag, här blir det kyckling, fruktsallad och lets dance med barnen! TREVLIG HELG! Hanna

Hanna | 2009-01-16 17:05:14

Hej Monika! Vad roligt det verkar vara på Formex-mässan,rena drömmen för en annan som är mkt inredningsintresserad.Grattis till det positiva beskedet från förlaget och LYCKA TILL med JULBOKEN. Ha det så bra ihop med flickorna ikväll,verkar jätte-mysigt(man längtar tillbaka ibland och kommer ihåg när dottern var i 10-årsåldern,men nu är hon nästan lika gammal som jag;)/Lena

Lena A | 2009-01-16 17:03:35

Gratulerar!!! Stort grattis!!!! Men vem tvivlade på att det skulle bli ett ja.....?? Ingen! Många nya intryck på mässan ser jag, nya ideér och nya möjligheter :) Önskar Er alla en skön & go helg!!

cath | 2009-01-16 17:00:02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *