UTE PÅ HAL IS!

18 januari - 2009 | 2 kommentarer

Enkla företeelser kan ibland bli de allra bästa! Som idag, klassfest med Beatas klass och skridskoåkning på Isbladskärret. Det roliga med att åka på naturis är ju att det finns saker att utforska, (för några år sedan var kärret ännu bättre, då var vassen högvuxen och det bildades labyrinter överallt, men det var inte så tokigt idag heller faktiskt!)

Sedan blev det korv med min goda senap;) och värme vid brasan!


Och kaffe! Och då blundar jag…

Sedan blundar Martina!

Men här tittar vi båda!

Och här kommer en stilstudie av mig som skridskoåkare….;)

Stjärnor på is nästa:)!


Salut Carina! det låter helt underbart när du talar om din Laurent! Och hjälmarna ja, det var en liten kamp eftersom en flicka var skridskoprinsessa och inte ägde någon hjälm.... men det löste sig till slut när de förstod att det var bra att vara rädd om det som finns inne i huvudet! /Monika

monika | 2009-01-19 13:16:07

Fâr mig att tânka pâ den tiden dâ jag var dagis frôken.hârligt.Hâr runtomkring finns det gott om sjôar som âr isbelagda men idag ôsregnade det men vi hade ândâ vâran picknic i skogen.Laurent hade fixat ihop en gryta med Morteau korv och grônsaker som vârmde gott. Tânk att alla barn har hjâlmar pâ sig det âr nâgot man aldrig ser hâr i Frankrike. A bientot Carina

Carina | 2009-01-18 20:24:32

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *