WILLIAM OCH PIZZAN….

21 januari - 2009 | 6 kommentarer

Jag får väl erkänna då att det inte blev någon pizza till William igår…det var inte bara mitt fel, även han föll för frestelsen till ”Williams vårpasta” till slut. Men idag gjorde han den själv och det var ju bättre!

Och nu ska Mamsen gå!


Inte helt fusk faktiskt!!! Han "klädde" den själv med salami och riven mozzarella:)! Och nu kommer receptet! /Monika

monika | 2009-01-22 16:58:45

Jag visste det! Fuskpizza! Men det kan ju också vara gott ibland och ffa bekvämt och snabbt. Ser fram emot världens bästa pizzarecept! /Lena

Lena Pe | 2009-01-22 15:07:49

Ha, ha Lena! william fick hjälp av Glenn idag, mamsen skulle ju på Gourmetmiddag....men jag har världens bästa pizzarecept,lägger ut det så alla får ta del av det! Och han är redan en tjejtjusare.. sötnosen.... /Monika

monika | 2009-01-22 10:23:10

Nu vill jag verkligen inte vara oförskämd. Men. Jag tycker pizzan ser väldigt lik ut frysdiskens varianter. Naturligtvis är den inte därifrån (?). Fånig reflektion av mig förstås. Har du någon bra recept på pizzadeg? Jag provar olika mest hela tiden, små variationer men de gör sitt till. Har lovat barnen pizza imorgon kväll så jag är lite i de tankarna just nu.... Surdeg? Din son kommer att bli en "heartbreaker" men det vet du va...?! /Lena

Lena Pe | 2009-01-22 09:13:54

Hej Susanne! Jag hade för mig att jag lagt ut den så många gånger....men nu hittar jag den inte själv...men den är väldigt lik "gårdagens enkla" under vardagsmat och 9 oktober. Förutom svampen då som ju mer är höst.... Och vänta du bara tills du får höra vad jag åt igår....och ja, det var flera kändisar där och jag hade 6! herrar till bordet;)! /Monika

monika | 2009-01-22 08:23:08

Den här vårpastan har ju dykt upp här och där i den här eminenta bloggen - kan man få en närmare presentation av den? Jag har också en son som är pastafreak.... Och mamsen är på väg till känsdisfest...? Själv har jag övervarat ett ändlöst föräldramöte.... Ha en skön kväll (det som är kvar av den...) /Susanne

Susanne | 2009-01-21 20:22:42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *