SÅ KOM DE IVÄG TILL SLUT, DE ”STORA SMÅ” POJKARNA!

23 januari - 2009 | 0 kommentarer

Alla var punktliga, någon undrade genast varför de andra bara hade en väska och någon annan undrade varför de som ”bara hade en väska” hade så mycket! Ja, ja, …vet inte vad de talade om egentligen…resfeber?

Vi fann rätt spår och rätt pendeltåg,,men då upptäckte jag att just detta pendeltåg inte har slutstation Kungsängen utan Bålsta och känner min plikt att ropa;

-Gå nu av i Kungsängen….annars får ni åka tillbaka!

Och pussen då? Ja,,tre fick jag dela ut! Två pojkar ville faktiskt ha en mammapuss på kinden och den tredje var William…men en pojke blev rädd när jag sa att de skulle ställa upp sig på ett led för ”mammapussen”…jisses…jag vill verkligen inte skrämmas, bara vara snäll!

Sedan skulle de på tåget!

Och ser de inte lite, lite nervösa ut;?

Nu hoppas jag för Guds skull att de är framme så jag kan koppla av!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *