KREATIVT SKAPANDE!

26 januari - 2009 | 4 kommentarer

Det började rätt bra hos Frankenstein idag, med Sushi….

Sedan började allvaret, diskussioner om hur julboken ska bli….och jag vill ju väldigt mycket när jag vill något….till slut blir jag sur och slänger mig nonchalant i soffan, (trots att jag svettats rejält imorse;)), ”revisorn” kommer in och frågar vad f-n vi håller på med och ja, jag tvingade Frankenstein att ta bilden…

(Lägg märke till min första bok i soffan….)

Cilla, Pontus alldeles underbara medhjälpare hade varit på Yogakurs i helgen och fick inte äta Sushi utan åt något så märkligt som blomkål och kikärter…hon tittade djupare och djupare ner i sin lilla skål….

Men till slut blev jag glad och allt ordnar sig, det vet vi ju! Eller hur?

Kände mig inte alls upplagd efter denna urladdning att åka och handla mat och hem och jobba med julen så jag tog en sväng på stan…blev sur igen när jag inte hittade något fynd…telefonen ringde dessutom oavbrutet men ett samtal blev jag väldigt glad för, från Åre, flickorna har fått Erling, skidläraren de önskat sig så hett!

På lite bättre humör åkte jag mot Ica Banér och där blev jag på riktigt bra humör när Peter, min bästa köttmästare står och väljer ut de finaste entrecoterna till mig….

och jag som just precis hade köpt en hel laxsida! Ja, ja nu får barnen välja!


Ha, ha Susanne! Ja,. jag har ett "djädrans humör när jag är på det humöret",,,det är därför folk alltid i sådana situationer alltid försöker att hålla mig på gott humör;) Men nu är jag glad=som vanligt igen och såklart jag var go mot familjen..... /Monika

monika | 2009-01-27 09:48:42

Aha, the lady got a temper...! Det är bra Monika, mattas inte! Du vet ju att nästa gång du är på stan hittar du garanterat något! Kanske inte nödvändigtvis ett fynd, men kanske ett par vrålsnygga (och urdyra, förstås) skor eller så... Var du go mot familjen sen på kvällen då?

Susanne | 2009-01-27 08:14:40

Absolut Lena! Håll utkik de närmaste dagarna så kommer ett semmelrecept till dig och alla er andra! /Monika

monika | 2009-01-26 21:37:10

Det är alltid lika trevligt att komma in här och läsa. Jag blir matinspirerad. En liten fråga. Brukar du göra minisemlor? Mina barn tycker köpesemlorna är så stora och så tänkte jag att det är ju säkert godare att baka egna. har du lust och möjlighet att bjuda på ett recept?

lena | 2009-01-26 18:06:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *