GISSA OM JAG BLEV GLAD?

27 januari - 2009 | 9 kommentarer

Vilken överraskning jag möttes av efter min springrunda imorse. En stor kartong stod på mitt järnbord utanför köksdörren…

Åh, det är från Casagent, (casagent@casagent.dk) minns Ni de röda tallrikarna från Formex?

Jag packar upp lite ”smått och gott” och när jag ser dessa vinglas vet inte min lycka någon gräns, de är bara alldeles bedårande!

Tusen, tusen Tack till Casagent för denna fantastiska present!


Hej Jennie! Ska absolut kika in på din blogg! /Monika

monika | 2009-01-28 08:58:42

Jisses vilket snygg porslin och glas! Urläckert!! Jag hade blivit jätteglad om du hade kikat in på min mat- och bakblogg!! :-) Lämna hemskt gärna en kommentar om vad du tycker om den! Det är alltid kul att höra vad proffsen tycker! :-) MVH Jennie Benjaminsson

Jennie | 2009-01-27 22:51:12

Karin! Jag är lycklig:)! Idag ialla falll...men delar gärna med mig;)! Lena A! Mums! Det bästa är små pizzabitar, left overs...Och så klart att du har en röd bil! /Monika

monika | 2009-01-27 17:40:49

Hej!Pizzabitarna som blev över i fredags kväll och hamnade i frysen är redan slut?! upptäckte jag idag,så det var populärt här hemma. Nu är jag också avis på dej.Rött är nog min älsklingsfärg och dessa tallrikar var underbara.Ser fram emot att få se dem i Julboken. Nu ska jag ta min bil(läckert röd så klart) och åka till Ica./Lena

Lena A | 2009-01-27 15:13:18

underbart porslin och glas lyckliga du:)

karin | 2009-01-27 14:36:34

Hej Lena P! Ja nyanser är verkligen perfekt och glansen gör dem så lyxiga trots att de är ojämna och hantverksmässigt tillverkade...vinglasen är Barocka och ja, jag längtar att hälla upp lite rödvin i dem,,,lite tidigt på dan ännu;)! Roligt med pizzan, det är verkligen är bra recept som ger perfekta bottnar. Jag brukar blanda på samma sätt men i en stor bunke... Millan! de kommer att sitta som en smäck i min julbok:)! Vasd gäller din bjudning i helgen...om du vill ha Norrländskt tema hela vägen har du en fantastisk Knaperstekt röding med dillcréme och svartrot här på bloggen. Titta under "Fisk". Pizza är ju förstås heller aldrig fel.....Lycka till! Ingrid! Förstår precis, innan jag började blogga hade jag aldrig läst en blogg. visste knappt vad det var och det var just den stora anledningen till att jag kände en lust att anta erbjudandet och det ångrar jag verkligen inte idag! Det är fantastiskt kul, inte minst när det gått så bra och jag tycker mig lärt känna er alla som kommenterar lite då och då, så tack för att du äntligen vågade! och lite avis kan du faktiskt vara, just idag var det kul att vara jag:)! Hoppas mackan var god! '/Monika

monika | 2009-01-27 13:35:28

Hej! Jag brukar varken läsa bloggar eller annat inom den genren men har nu upptäckt DIN då jag surfat en del på siten Allt Om Mat. Måste börja med att säga att du skriver så härligt, ger bra tips till en bakande o matlagande "filur" som jag och som gillar att "göra nytt". Nu har jag tagit mod till mig att kommentera och innan jag avslutar måste jag bara säga att sååååååå vackra tallrikar och vinglas har jag sällan skådat. Det är dags att bli "avis" och tid för en lunch-macka:) Ha det gott!

Ingrid | 2009-01-27 12:53:03

Hej! Härligt att få dessa läckra tallrikar :-) Vá duktiga de é danskarna på design! Kan tänka mig att det blir snyggt i Din nya julbok som man ser fram emot redan måste jag erkänna! Jag har ox´å liknande färger i mitt nya kök vitt/svart/rött !! Har Du inga tomtar kan Du alltid få låna av mig...;-) Nä skämt åsido, jag och min man ska ha besök i helgen, mannen är från Piteå, jag tänkte mig ngt mé rökt renkött t förätt men varmrätt!? Har Du tid och tänka ut ngt!? Kanske din pizza deg m allt gott Lena Pe hade i ! Mums!! Ha en bra dag tjejer-Ni piggar upp tillvaron i mitt liv! Ciao!

millan | 2009-01-27 12:10:04

Hej Monika! Åhh vilka tallrikar... Skulle passa perfekt hemma hos mig, jag som har grått, vitt och rött i mitt kök, ser ut att vara precis den nyansen jag älskar... Och glasen ja, vad som helst måste smaka bra i dem. Vilken toppenpresent! Jag vill också ha en sån kartong utanför min dörr när jag kommer hem.. Måste också berätta att min pizza i fredags blev alldeles otroligt bra. Din deg var verkligen kanon, jag bakade ut sex bottnar. Blev precis så spröda som jag vill ha dem, kommer att använda ditt recept många ggr i fortsättningen. Men nästa gång blandar jag degen på vanligt sätt, tycker det är väldigt bökigt att blanda till den direkt på bänken så där... Min pizza toppades med jättegod salami, skivade skogschampinjoner, rödlök i tunna strimlor, paprika likaså, kronärtskockshjärtan och mozzarella. Oregano och timjan ovanpå och hemgjord tomatsås i botten. Ruccola efter gräddning. Sååå gott! Barnen fick tacofärs på sina för det älskar dom. Så perfekt resultat att det är risk för repris nu till helgen... /Lena

Lena Pe | 2009-01-27 10:48:16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *