FORTSÄTTNING I P 1 MENY!

29 januari - 2009 | 5 kommentarer

Idag fortsätter min lilla serie i P 1 Meny, klockan 10 börjar det och radiofrekvensen är 92,4, lyssna gärna! Det är för övrigt ett väldans trevligt program även utan min medverkan;)!

Sedan blir det ett nytt försök att hämta tårtan i Gustavsberg, men först ska jag träffa Tove från ”Tove”! Och ikväll blir det härligt! Då ska jag äta och dricka gott tillsammans med Agnes, Lia och Lulu på Teatergrillen;)!


Tack Lena A, det ska jag;)! Och ibland är det skönt med rött vin framför brasan också....Mysig kväll! /Monika

monika | 2009-01-29 17:02:47

Monika! Ha en underbar kväll med dina vänninor. Är faktiskt lite avis. Här ute i ödebygden är det bara disigt och mörkt och inga mysiga restauranger på flera mils avstånd. Men..... kanske en brasa ikväll och lite lite rött vin.Nu blev jag genast gladare.Man blir glad av att läsa din blogg också./Lena.

Lena A | 2009-01-29 16:48:21

Hej Lena Pe! Jag blir avundsjuk på ditt älgkött... Jennie! Tack och Tack detsamma:)!

monika | 2009-01-29 16:31:20

Hej igen Monika! Vad roligt att du kikade in på min blogg! Tack för den glädjande feedbacken! Det var riktigt kul att höra! :-) Kram, Jennie

Jennie | 2009-01-29 15:00:21

Hej! Håller med, Meny är ett riktigt trevligt radioprogram... Älskar köksljuden man hör - hackande knivar och fräsanden. Extra bra när du är med (men även annars, brukar alltid lyssna när jag kan), du har en sån smittsam glad energi i din röst. Lyssnar för fullt! Älgkött har jag mycket av så idag passar det mig extra bra. /Lena

Lena Pe | 2009-01-29 10:15:49

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *