GLATT GÄNG, TREVLIG ÖVERRASKNING OCH FIN GRYTA!

29 januari - 2009 | 4 kommentarer

Dagen började med ett uppsluppet möte med Tove och hennes glada gäng!

Det blev ett kärt återseende med Rickard som idag är fotograf. För knappt 10 år sedan var han pojkvän till min barnflicka Micaela och ville bli fotograf….dessutom fyllde han år idag, Hurra!

Därefter begav jag mig mot Gustavsberg och vägen kunde jag ju idag men det finns ju andra problem med bilfärder! Mitt på motorvägen upptäcker jag att bensinen i princip är helt slut. Jag ringer Susanne och frågar om hon vet någon bensinmack på vägen…..-Inte förrän sista avfarten mot Gustavsberg!

Men Gud var med mig, jag rullade in till macken….

Väl framme skulle vi äta lunch här;

Bistro Gustavsberg var ett trevligt ställe med vällagad mat och ännu trevligare blev det när det visade sig att det var en gammal god vän med dotter som drev det! Hinke och Sophie…

Sedan gick jag med Susanne till hennes nya lager och Gud så härlig atmosfär det är i dessa gamla porslinsfabriker, det andas hantverk i varje vrå!

Kom sedan hem med massor av härlig keramik, bland annat en underbar röd gryta och en tårta som Susanne har virkat till mig! Hon är bara för gullig den människan och lika galen som jag….;)

Neej, hörrni, nu ska jag ”svida om”, ta ett glas champagne och komma i stämning inför kvällens middag med tjejerna! Trevlig kväll allihop!


Hej monica! Susanne på Gerbera har sitt lager där så det går nog alldeles utmärkt att kontakta henne och att få komma dit. www.gerbera.cc hälsa från mig du, säg att du ingår i bloggfamiljen! /Monika

monika | 2009-01-30 16:14:23

Jag har inte insett att Gerbera finns i Gustavsberg! Där har vi ju vårt landställe så dit ska jag åka när det är dags att köpa saker till nya köket!! Kul!

MonicaS | 2009-01-30 12:30:37

Hej Ingrid! Tack vi hade supertrevligt! Och gott var det också! Trevliga restauranger i Stockholm; Prinsen, Zink grill, Sturehof....det finns massor! /monika

monika | 2009-01-30 09:56:12

Nu vågar jag igen, men du har ju en så trevlig blogg så jag kan då inte heller låta bli att kommentera:)Men så fin röd gryt!. Älskar rött porslin nämligen.... Vad härligt att få gå och botanisera på det viset. Jag hoppas du hade en trevlig kväll igår, champagne o goda vänner, kan ju inte bli bättre.. Jag ska snart till Sthm, "den stora staden":), vore roligt ifall du har tid att rek ngt trevligt ställe att äta på, gärna lite mysigt o familjärt "sådär", bistro gustavsberg kanske men det finns väl hur mkt som helst i Sthm antar jag, men har du nåt tips så "TACK". Ha det gott o trevlig helg!

Ingrid | 2009-01-30 07:33:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *