VARFÖR BÖRJAR VI INTE ALLTID VÅRA DAGAR SÅ HÄR?

31 januari - 2009 | 5 kommentarer

Det borde vi faktiskt göra allihop! Vilken trevlig morgon. Först gick jag ensam genom gränderna i Gamla Stan, bara det var skönt på något sätt!

Och ja, jag fick ta bilden på mig själv, jag var ju alldeles ensam….

Men väl framme var jag allt annat än ensam, fantastiskt mottagande av ett gäng alldeles enastående härliga tjejer. Jag skulle vilja nämna alla på ett personligt sätt och berätta ännu mer om var och en….men dels är tiden för knapp, (fotbollsträning) och dels har jag ett fruktansvärt dåligt minne vad det gäller namn! Men Ni satte Er alla på en särskild plats i mitt hjärta!

Tyvärr saknas några på bilden…de satt bakom oss!

Butiken vi var i var alldeles underbar och ägarinnan Sara om möjligt än mer underbar…varje vrå var omsorgsfullt pyntad med en otroligt bra känsla…

Och det bjöds på Champagne…

Vaktelägg…

Ljuvliga croissenter, ostar och marmelader, direkt från Framkrike!

Och på tal om Frankrike och Hjärtan så måste jag nämna Pia….Pia Aaseby. Pia bor i en lite by i Frankrike, där skapar hon otroligt vackra saker av antika lakan, nattskjortor, spetskragar,,,,För första gången i mitt liv fick jag ett habegär efter ett bröstförkläde! Ett ljuvt i mjukt linne, långt och omlottknäppning bak,,,sååå vackert att jag nästan fick lust att vara naken under det;) och underbara Pia ska nu skicka mig ett sådant:), tusen tack Pia!

Direkt från drömmen in i verkligheten, ”Öppet Hus” i Williams skola och första lektionen var Hemkunskap! Äppelkräm stod på menyn….

Och som om inte detta räckte för idag så blir det spännande även ikväll! Det kom ett brev häromdagen med meddelande om att jag ska infinna mig under svampen på Stureplan klockan 18 ikväll….för att ha en helkväll…och tala om ”Var kommer vi ifrån? Var är vi? och Vart ska vi gå?”

Dessa frågor kommer kanske inte att få sina fulländade svar ikväll men jag ser fram emot en kväll med ”gamla kära” vapendragare från tiden på Rosendal, Lasse, Ulf och Charlott:)!


Lena A! Skarpt av dig att ha ögonen med dig och rätt har du också, jag bearbetar allt när jag springer! Ha, ha Caroline! Hon tog det rätt bra,,,sa; Åhhh NU förstår jag varför William är så duktig.... Hanna! Jaa, det var fantastiskt gott och trevligt:) Och jag hade superdupertrevligt igårkväll men ibland är hemmamyset med barnen ändå det allra bästa... Anna! Du glömde dig själv du finaste människa, det är ju DU som fört oss alla samman, Tack för det! /Monika

monika | 2009-02-01 23:23:58

Hej underbaraste Monika!! Med såna värdinnor som Sara Bergman och Pia Aseby, och inte nog med dig, Eva Lindh och resten av sällskapet, såna duktiga och beundransvärda kvinnor, så kan det inte bli annat än enormt lyckat! Det var magiskt, jag känner redan saknad, tusen tack för din tid och den underbara stunden. Ser fram emot en succé i repris! Ha det bäst!! Kramar, Anna

Anna Fleberg | 2009-02-01 21:45:39

Hej Monika! Ja, tänk om man åtminstone kunde börja EN morgon då och då så här...vad bra man skulle må! Det VAR verkligen en magiskt ...kände mig alldeles överväldigad av alla härliga människor och den underbara stämningen i källarvalven...och vilken frukost sedan! HOPPAS att du hade kul i kväll! Avundas din energi..själv sitter jag hemma och har sett på så som i himlen med barnen...kunde så klart inte hålla tårarna borta... Må så gott! Kram Hanna

Hanna | 2009-01-31 22:48:27

Jag både myser och ryser när jag läser detta inlägg. Jag är lärare, och ser framför mig hickan stackars hemkunskapsfröken måste ha fått när du gjorde entré inne i hemkunskapssalen. Tänk om Fredrik Lindström kikade in i mitt klassrum. Vad härligt. Och alldeles förfärligt. ;-)

Caroline | 2009-01-31 22:14:14

Hej Monika! Vilka underbara morgonbilder!!! Man känner riktigt energin från bilden med er alla skapande och kreativa kvinnor. Kände igen ett par förutom dej(en fotograf och en smyckekonstnär).Ni måste haft mycket att tillföra varandra.Hinner du ta in alla intryck ?? från ALLA dina möten.Kanske bearbetar du dem på morgonrundorna?;)Hoppas kvällen fortsätter i samma goda anda.Kram Lena.

Lena A | 2009-01-31 17:10:56

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *