HURRA, RAKEL ÄR FRISK!

3 februari - 2009 | 2 kommentarer

Men det gör ju också att jag fick lite mer att stå i:)….återkommer! Ha en junderbar dag allihop!


Carina! förstår hur du tänker och så har det nog varit många gånger, men hon var faktiskt sjuk, feber...själv ville hon gärna gå, hon hade ju bestämt att Lydia skulle följa med hem efter skolan så det var det värsta, tog hela förmiddagen att övertyga henne om att Lydia kan komma på torsdag istället! Hoppas lunchen smakade bra! /Monika

monika | 2009-02-03 14:02:41

Salut! Var Rakel verkligen sjuk? Hon hade kanske bara lust att vara hemma och fâ ha mamma fôr sig sjâlv.Mysa hemma en mândag i en av ârets trâkigaste mânader âr ju inte helt fel. Hâr i Ornans âr det 5°,ur fuktigt pga floden som rinner genom stan och inte en enda liten solstrâle. Nu âr det lunchdax. Ha det sâ bra,Carina

Carina | 2009-02-03 12:22:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *