OM NI BARA VISSTE

3 februari - 2009 | 12 kommentarer

vilket ”meck” det är att göra en bok egentligen….visste Ni det skulle Ni förmodligen aldrig fundera över att göra en!

Först ska alla vara överens om idé, fotograf, innehåll, omslag, papper…….därefter ska förlag övertygas om att alla kanonidéer är just kanonidéer…. sist men inte minst ska alla inblandade vilja lika mycket som jag;)!

Och där gjorde ju Frankenstein sitt allra bästa idag, satte upp en stark lampa…

som fick lysa på skisser på väggen där jag skulle titta…

Och nog hade Jonas gett lite nytt blod till projektet:)!


Karin! Hur skulle jag kunna hålla mig?;) Lena Pe! Du har alldeles rätt...många viljor...men där blir jag som ett barn och ger mig aldrig!;) Cath! Den kommer att bli helt fantastisk! En bok som all kommer att känna att de " bara måste ha"! Hälsa dina jultokiga väninnor och då Ylva mest förstås! Linda! Sluta fundera! Do it! Charlotte! Åhh, Kanarieörna det låter skönt och vilken trevlig bok du tycks läsa! Nu vet jag inte vads du menar för cheesecake men jag lägger ut ett klockrent recept i nästa inlägg som tål att experimentera med...det är supergott! Ta det lugnt i solen! Millan! Jag är född utan tålamod...på gott och ont..och du har rätt jag funderar mycket på nätterna...Ser fram emot att träffa dig på Nk då;)! Krya på Er båda två! /Monika

monika | 2009-02-04 11:32:11

Kan förstå att man kan ha mycket "huvudbry" inför en jul-bok! Tålamod är ett bra ord vá!? Hoppas Du verkligen inte ligger vaken på nätterna och funderar bara.... Sömn är så viktigt och även för lilla Monika :-) Lycka till, det är spännande...bara att vänta på julboken! Bra tips och ge bort i julklapp, du får sitta på Nk och signera ;-) så kommer jag och köper till hela släkten ;-) Jag och sonen har ögoninflmmation-vi ser ut som Monster :-( Ciao!

millan | 2009-02-04 09:33:53

Hej! Later helt underbart med din julbok!!! Jag skriver ifran Gran Canaria darfor inga svenska tecken. Ar pa en semestervecka. Har nyss last en bok har dar huvudpersonen startar ett cafe/restaurang och dar bakas bla matcheescake och det lat sa gott.Har du nagra matcheescakerecept? Kramar Charlotte

Charlotte.T | 2009-02-03 23:24:48

Den kommer bli så bra Julboken. Jag längtar och längtar. Som Cath sa den kommer att bli våran bibel fast jag har ju flera av dina biblar att du inte vart Gud istället :). Men mig skrämmer du inte så lätt jag funderar fortfarande ;). Kram Linda

Linda | 2009-02-03 22:12:03

DU FÅR JU DET ATT LÅTA ÄNNU MER SPÄNNANDE ÄN VI VÄNTAR OSS!! LYCKA TILL MED BOKEN, VI KOMMER ATT HA DEN SOM VÅR "BIBEL" OCH ÄLSKA DEN! DEN KOMMER ATT RÄDDA VÅR JUL ÅR EFTER ÅR. JAG KOMMER ATT KÖPA DEN TILL ALLA MINA TJEJKOMPISAR I JULKLAPP,VI ÄR JULÄLSKARE ALLIHOPA, MEN YLVA MEST...HON ÄR GALEN!! GOD JUL KOMPIS!!

cath | 2009-02-03 21:10:37

Hej! Vet precis... Jobb och fix hit och dit, möten och möten igen, funderingar och ideér... Detaljer som "man" inte tänkt på som plötsligt gör stor skillnad. Olika viljor... Men det är så kul, eller hur??? Ser mkt fram emot "din jul". Fast det är ju ett tag dit än om man säger så... /Lena

Lena Pe | 2009-02-03 19:43:01

vad roligt att följa ditt arbete med boken, berätta gärna mer om detta efter hand. /karin

Karin | 2009-02-03 19:41:32

TB! Just precis! God Jul! /Monika

monika | 2009-02-03 18:51:34

borde fattat....och lite julmat? :-)

TB | 2009-02-03 17:55:53

AnnaKå! Tack, tack:) Och stylingen blir bra den gör ju jag, bara jag får som jag vill;)! TB! Märks att du är "ny" här....vi firar jul,,,det blir en julbok med allt och det enda du behöver för en fridfull och god jul:)! /Monika

monika | 2009-02-03 16:34:18

Väntar med spänning hur boken kommer att se ut och vad den kommer att innehålla...bara tanken gör mig hungrig.. Snabb middags tips...önskas..

TB | 2009-02-03 15:40:37

Jag kan tänka mig att det är extra mycket "pyssel" såsom du beskriver med en kokbok?! Hursomhaver, jag kommer köpa din bok oavsett styling... :-)

AnnaKå | 2009-02-03 15:00:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *