WILLIAM RINGER HEM OCH FRÅGAR OM HAN FÅR ÄTA BORTA…

7 februari - 2009 | 8 kommentarer

Jag förstår honom,,,han är livrädd att det ska bli fiskbullar idag igen;)!

Det blir det inte! Jag lagar mat ikväll! Dock ej några kulinariska storheter utan en hederlig köttfärssås fast med tacokrydda, (det behövs starka kryddor idag för att jag ska känna någon smak…. För övrigt är det ett bra tips att få variation på den vanliga köttfärssåsen,,,ös på med Tacokrydda! Barnen kommer älska det!). Tillbehören är en väl vald pasta och mycket god ”reggianoparmesan”…det kommer att bli en härlig måltid!

Så här ser det ut nu hemma hos mig, med andra ord rätt mycket som vanligt:)

Sedan ska jag, istället för att gå på inplanerad teaterpremiär, ligga i mysbyxor i soffan och titta på schlagerfestivalen, fast jag saknar upplägget från ”förr i tiden” då schlagern var en gång per år, ett tillfälle, en vinnare, allt har liksom förlorat sin grej med alla dessa deltävlingar….Gud nu låter det som att jag har blivit gammal….Typ som ”Det var bättre förr i tiden” men just i detta fall tycker jag faktiskt att lite av schlagermagin har gått förlorad… Vem röstar vi på tex? Vet ju knappt vilka som deltar ialla deltävlingar…

Och William? Han fick äta borta……


Hej Lena! Jag brukar köpa Santa Marias röda påse och den innehåller säkert alldeles för mycket både salt och socker.....vilken bra idé att blanda själv! Det ska jag prova! /Monika

monika | 2009-02-09 17:21:48

Hej! Håller med om att k-sås med tacosmak är poppis bland ungarna! Måste fråga - köper du tacokrydda på påse/burk el blandar du själv??? Tycker påsarna innehåller lite väl mkt salt, har någon gång blandat själv med mkt gott resultat men nu hittar jag inte igen receptet. Tips på bästa märket kanske??? /Lena

Lena Pe | 2009-02-09 15:52:50

Hej BIPEP! Nej då, frisk:)! Sött att du undrar! /Monika

monika | 2009-02-09 11:42:41

Sjuk eller? Oroligt när det en dag bara är tomt. Fast kanske vilar du efter den eländiga melodifestivalen.

BIPEP | 2009-02-08 22:44:46

Millan, skönt att det finns fler än jag som saknar den "gamla melodifestivalen"...och vem vet vad nästa år för med sig? /Monika

monika | 2009-02-08 16:29:51

Hej hopp kan inte låta bli och kommentera denna melodifestival, puh! Jag har väl blivit lite av en gammal tant mé då som tycker som Du Monika! Själva "glöden och förväntningarna" inför en melodifestival har liksom börjat slockna totalt! slå iho alla till en stor melodif.n år! Min man tittade inte ens m mig o barnen igår...han ledsnade! Tacka vet´ja Let´s dance...Monika nästa år må du vara mé! Showtime :-) Ha en bra söndag !!

millan | 2009-02-08 12:58:20

Ja, visst Marrimoster var hon söt! Och härlig låt..Flickorna blev helt galna på att Marie åkte ut direkt och jag tycker nog också att hon var värd ett bättre öde....särskilt med tanke på vilka som fick fler chanser, eller hur? God Natt! /Monika

monika | 2009-02-07 22:44:02

håller med helt och hållet om upplägget. i kväll var det rörigt värre. jag diggade Emilia - söt tjej

marrimoster | 2009-02-07 22:33:01

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *