MYCKET KUL IDAG!

9 februari - 2009 | 3 kommentarer

Ja idag har jag haft en riktigt skojig dag, först Sten och sedan köpte jag roligt och dekorativt julpynt till julbokens sötsaker på nätet, www.jane-asher.co.uk rolig sajt, gå in i kika vet jag! Här finns mycket kul både till Alla Hjärtans dag, Sommarbröllopen och andra högtider!

Sedan kom här mail om nya roliga uppdrag! Men roligast var kanske att jag fick veta att påskprogrammet av ”Monikas Mat” sänds åter till påsk!

Och Ni som bor i närheten av Sundsvall och är morgonpigga kan ratta in radio P4 Västernorrland och höra mig där på onsdag morgon klockan 8,00…


Hej Maria och L8! Ja det var kul tycker jag också och självklart ska jag påminna er alla här! Nu är ni flera som frågat efter Alla Hjärtans tips så jag lovaer att göra ett härligt inlägg på temat! Nu mot tåget till Sundsvall:)! /Monika

monika | 2009-02-10 10:33:36

Men vad kul med ditt program till påsk! Du kan väl hojta till någon dag innan, för jag är jättedålig på att kolla TV-programmet och det vore ju synd att missa det.

L8 | 2009-02-09 22:22:47

Visst är väl denna sajt fantastisk! Tänk så mycket roligt det finns att köpa! Skoj att påskprogrammet kommer i repris... Har du något mysig idé på förrätt till alla hjärtans dag, gärna med skaldjurstema?! Hälsningar Maria

Maria | 2009-02-09 20:16:11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *