TACK ALLA NI UNDERBARA MÄNNISKOR I SUNDSVALL!

12 februari - 2009 | 5 kommentarer

Så var min lilla turné på Casino Cosmopol i Sundsvall över, för denna gång hoppas jag! Ja så är det verkligen här var det gott att vara och hit kommer jag mer än gärna tillbaka! Underbar personal i köket som lagar riktigt god mat, trevliga människor i vakten och koncentrerade människor vid spelborden,,,men min publik! Ja min publik har varit enastående och gett mig så mycket glädje och självförtroende..Tusen Tack all Ni som tog Er ut i kylan för att lyssna på mig. Vi ses igen, det är jag alldeles säker på och som ni säkert förstått så brukar jag få rätt;)! God Natt!


Elin maria! Tack, tack och Happy Valentine till dig med! Ingrid! Skönt att ni nu är friska! Och även dig önskar jag en Happy Valentine! Åsa! Jag ska laga mat på en res och matmässa, jag kommer att lägga ut annons här på bloggen inom kort. Jerssica! Oj, har lite svårt att komponera recept just nu när jag sitter på tåg...men kan tänka mig att du mixar myntablad och pistagenötter och späder med sockerlag...ett par goda myntapesto som jag har i huvudet och är goda till kött,(särskilt lamm) fisk och bröd kommer här... MYNTAPESTO Gott som tillbehör till nästan allt, på bröd, kyckling, fisk, kött och grönsaker 1 kruka färsk mynta, hackad 1 kruka gräslök, hackad 1 dl pinjenötter 1 vitlöksklyfta, skalad och skivad 1 lime, rivet skal och saft 1/2 dl olivolja 1 tsk flingsalt Mixa alla ingredienser i en mixer. Servera! MYNTAPESTO 1/2 dl solroskärnor 2 dl färska myntablad 1 dl riven parmesanost 1 dl jungfruolja Salt och svartpeppar Kör alla ingredienser i en mixer. Smaka av och servera, gärna till lamm. /Monika

monika | 2009-02-13 10:38:29

Du bara måste hjälpa mig! För några år sen hittade jag ett toppen recept på vit chokladmousse med myntapesto och hallonsås. Nu lyckas jag inte hitta det. Problemet är att jag inte kommer ihåg hur man gör myntapeston. Vet bara att det var pistagenötter, mynta, sockerlag i receptet. Kan du hjälpa mig att komponera "ett nytt" recept på detta?

Jessica | 2009-02-13 10:04:49

Vad ska du göra i Ystad?? Det hade varit så kul att se dig hålla föredrag. Bor ju i Lund, så det är bara ett stenkast bort!

Åsa | 2009-02-13 09:29:12

Det låter väldigt bra att du skulle kunna tänka dig komma åter då jag pga "dumma-dumma" kräksjukan missat dig. Nu är vi åter på benen här iaf och det känns bra och förhoppningsvis kan vi tilllaga något av dina recept imorgon och njuta av på Valentin-dagen:) Har dock "I-landsproblem" då du har så många goda recept och har svårt att välja men jag har goda rådgivare så det ger sig nog. Det är ju ett delikat "problem":) Ha det gott och trevlig AllaHjärtansDag imorgon 14 februari önskar jag dig och din familj.

Ingrid | 2009-02-13 08:03:57

MONIKA, JAG HÄLSAR DIG VÄLKOMMEN HEM TILLBAKA TILL MAMMA MED FAMILJ ! DU HAR GJORT ETT GOTT ARBETE I NORR & SAMSPELAT MED GOD PUBLIK. NU KAN DU FÅ NJUTA & FIRA HELG MED DE DINA HÄR I STOCKHOLM. VÄL MÖTT & HAPPY VALENTINE 2 U. FROM ALL MY HEART.

ELIN MARIA SUNDBERG | 2009-02-12 22:13:16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *