PÅ TÅGET HEM IGEN!

13 februari - 2009 | 6 kommentarer

Jaha, då satt jag här igen på tåget och på väg hem mot Stockholm…Längtar mycket efter barnen men måste också erkänna att det varit rätt skönt med lite egentid och jag har faktiskt fått en hel del gjort på julboken!

Ikväll blir det mys med familjen och jag kan ju alltid hoppas på att Mamma och Thommy planerat middagsmaten eller så är det så att de nu tänker att jag är hemma igen och styr upp….;)

Imorgon ska jag ta flickorna på biopremiär, Piunocchio och på eftermiddagen när det skymmer ska vi ta omslaget till min julbok, håll tummarna för fint och gnistrande vinterväder!


Bra Maria:) då var en bok såld! Caroline! Så roligt att du kom! Och, Ja, jisses vad fint det hade blivit om vi fotat i Sundsvall, så vackert vinterväder som det var! Lyckla till med baket... /Monika

monika | 2009-02-13 17:55:34

Hej Monika! Och tack för senast, jag är fortfarande lite hög på ditt uppträdande och din energi! Ni skulle ju ha passat på att fota när du var här i Sundsvall, snacka om julkänsla bland snöhögarna. Men självklart håller jag tummarna hårt. Ha en mysig fredagskväll med familjen. Själv ska jag strax slänga ihop din goda örtfocaccia.

Caroline | 2009-02-13 17:12:11

Åh, längtar redan efter julboken!! Det kommer säkerligen bli underbart!

Maria | 2009-02-13 12:56:36

Hej Malin! Åh, när barnen får bestämma blir det ofta Tacos men det får de inte alltid;)! Något som jag älskar är hälleflundra med smör,räkor och pepparrot...och det går hem hos alla när det väl står på bordet men inte när jag säger att det ska bli hälleflundra ikväll..en väl vald och god köttbit med min specialpotatis och bearnaissås är nästan lika populärt som Tacos...lammfilé står högt i kurs hos barnen:)! Cath! Ha, visserligen brukar de flesta fotografer jag jobbar med säga att jag har en "jäkla tumme med vädret"! Men detta gjorde mig verkligen glad! Tusen tack för informationen... /Monika

monika | 2009-02-13 12:08:02

Inga problem. Vi behöver inte hålla tummarna. Det är väl Du som bokat vädret? www.yr.no säger: -5 Sol 12-18 lördag i Sthlm. Lycka till, ska bli spännande att se vad Ni/Du valt för omslag denna gång.

cath | 2009-02-13 11:49:53

Borta bra men hemma bäst! så e det allt. Vad brukar du laga somFredagsmys? har du kanske lite bra tips. E lite uttjatat med tacos hemma på fredagskvällarna.....Ha en riktigt skön helg. Kram Malin

Malin | 2009-02-13 11:33:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *